Widać, że dziecko jesteś i nie rozumiesz idei świąt. Admin jest zawsze. Gdzieś na pewno.
A jak nie możesz wytrzymać i musisz grać w święta to nagraj demko czitowi daj jego ip/sid, a na pewno ktoś poprzez bansy doda bana. I nie wymagaj od ludzi rezygnacji ze świąt tylko po to, żeby dzieciom się dobrze grało.
Rozumiem że są święta a jak admina cały czas nie ma . zero adminów potem sie dziwicie ze nikt nie gra na servie ........ . Pisze fastowi na steam że czit jest i prosze o wejscie na server to nie
Ostatnio zmieniony przez Mirox66 2011-12-29, 12:21, w całości zmieniany 1 raz
A nagrałeś jakieś demko któremuś z graczy mających WH i wrzuciłeś je na serwer?
Wydaje mi się że nie, więc nie wymagaj też od innych tego czego sam nie oferujesz... Admini w sumie też mają swoje życie i trzeba to uszanować. A jeżeli Ty chcesz żeby grało się lepiej na serwerze to wiesz co robić. Kręć demo znajdź IP i wrzuć na forum. Wszystko na ten temat.
Szczerze? Na serwerze bf2 jest moze 3/4 adminow, a ktrywny jest jeden Exit ktory wbije czesciej jak No Name czy Anon bo Ci to wogole juz nie wywiazuja sie ze swoich zadan.. Po co maja adminow jak mozna go dac komus kumatemu, kto gra na serwie duzo i moglby ogarnac to co sie dzieje. Skoro juz jestem przy temacie to wczoraj ok godz 22 bylo z 3 cziterow na serwerze, paranoja i nawet nie ma kto sie tym zajac.. Skoro jest wam trudno wybrac admina, dajcie go mnie, ja tam zaprowadze porzadek. Dziekuje
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Chakuza na prezydenta i wszyscy pod odstrzał.
A tak na serio to Chakuza to nie głupi pomysł żebyś wystartował na admina, poważnie. Pierwszy głos za już masz więc zakładaj temat i czekaj na odpowiedź z góry.
Powiedz mi KmS co jest smiesznego w tym co napisalem? Widac ze grasz na serwie i widzisz co sie dzieje.. Nie sadze zebym admina dostal, wiec bez sensu robienie tematu:)
Tak masz racje, nie dostaniesz admina. Jakbyś naprawdę chciał pomóc w banowaniu cziterów, to byś ruszył dupsko i robił demka. Łatwo jest narzekac nie ? ale, żeby zrobic coś samemu to już prawie niewykonalne patrząc na was.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum