Witam dzisiaj chciałem wejść na serwer i wyskoczył mi komunikat, że mam bana.
Oto wycinek z konsoli:
BUILD 5382 SERVER (0 CRC)
Server # 50
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin czolg gaming
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : NAGly AtAk SPAWAczA##7
[AMXBANS] Reason : ' Czitujesz '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.FPScs.net
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 83.1.94.2 '
[AMXBANS] ===============================================
PrZeMiXxX connected
Couldn't open file overviews/awp_india.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/awp_india.txt. Using default values for overiew mode.
Kicked : Masz BANA. S
Problem polega na tym, że mam stałe ip i ktoś musiał dostać bana na to ip co ja mam. Mój nick to PrZeMiXxX i zawsze na nim gram. Chciałbym prosić o odbanowanie. Mam nadzieję, że H@ rozpatrzy moją prośbę.
Pozdrawiam PrZeMiXxX
Przykro mi. Raczej unbana nie dostaniesz. Takich postów, że brat grał czy coś w tym stylu było wiele, tylko po to, żeby zostać odbanowanym. Możliwe także, iż jest to chwilowy bug. Czasem też tak mam: chcę wejść na jakiegoś serwa, wyskakuje że zostałem zbanowany, a na następny dzień bana już nie ma. Jeżeli dzielisz z kimś łącze, to unbana także nie dostaniesz. Przykro mi, ale zasady to zasady, ale ja się tam nie znam. Jestem userem, więc poczekajmy, aż się jakiś admin wypowie :) Pozdrawiam :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum