Nr Użytkownika: 5929 Wiek: 17 Dołączył: 03 Wrz 2011 Tematy: 0 Posty: 46 Skąd: Zielona Gora
Post numer: #1Wysłany: 2011-12-23, 22:18 Ssy by I'm a Banana
Mój nick w grze :WTF I'm a banana
Kto ukarał : widać na ss
Sposób kary : perm/ssy na forum
Czas kary : perm
Mapa : dd2
Godzina :na ss
Data : na ss
Powód kary : ssy na forum (czitowanie)
Treść odwołania : Proszę o UB oto ss:
http://speedy.sh/JKTya/ssy-banana.rar
Ja dodam może coś od siebie. Ten pan był kiedyś adminem testowym na dd2 only, najwidoczniej bał się cokolwiek odpalać podczas pełnienia tej funkcji, bo jego skill był poniżej zera, co mapę agent 07. Demko mówi wszystko, anty ss działa bez zarzutu ;]
nie mam anty ss :D na serio za duzo placzecie :) ja nie mam nic do ukrycia, czasami gram ja i czasami moj kuzyn, ktory wpada dp mnie prawie codziennie. Robcie jak uwazacie, ale ja nic nie mam Panowie.
P.S z tego co mi wiadomo anty ss działa tak, że ssy są całe czarne albo białe.
Ostatnio zmieniony przez WSRH 2011-12-24, 14:40, w całości zmieniany 1 raz
Ogladalem to demko i jestem z Sb dumny ze mam taki refleks i w miare ogar, przewaznie mule po szkole, a po niej jestem zmeczony... dd2 jest prosta mapa, moge Ci zeskanowac pelno miejsc i za kazdym razem dostaniesz banie.
Hmm mówimy o tym samym demku?
Kolego jedyny raz kiedy skanowałeś to przy ost. akcji. I to po 5 sek jak koleś zaczął w Ciebie ładować. Swoją drogą skan idealny może przypadek, może on/off (co całkiem możliwe z uwagi na to iż "oddałeś" mu po paru sek.) I to zabiłeś go dopiero później, dziwnym trafem zaczynając strzelać little 2 fast. Chyba że masz sluchawki typu Sennheiser HMD280pro to mogłeś usłyszeć. W co wątpię z uwagi na wiek. Aha no ale masz refleks.
Za to pierwsza akcja mówi sama za siebie, można powiedzieć taki torcik na wisience. Potem w zasadzie demko to formalność.
WSRH napisał/a:
dd2 jest prosta mapa
No tak, bo przecież de_dust 2 to tak prosta mapa, że zawsze wszyscy stoją 1,36m na północny wschód od skrzynki przy zeskoku z respa, więc tam na sam początek trzeba celować. I markować wyjście namierzając ścianę. Tego refleksem nie wytłumaczysz
Sory żle cie oceniłem UB się należy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum