Post numer: #1Wysłany: 2012-01-07, 00:59 Prośba o admina
Nick na serwerze : maxwell
Mam lat : w tym roku 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2 lata z przerwami
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem bo : jestem aktywnym graczem na serwerze fps. Gram tutaj od kiedy tylko pamiętam. Tak naprawdę to tutaj zaczęła się moja prawdziwa przygoda z csem.
Byłem już adminem na serverach : csprudnik (3 miesiące)
Forma płatności przelew/sms : przelew
Poświęcam dziennie grze : od 1h do 3h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : wprowadziłbym należytą atmosferę na serwerze i zachęciłbym ludzi do grania na waszej serwerowni.
O sobie mogę powiedzieć, że : Hmm. Uczę się w gimnazjum i regularnie od 7 miesięcy uczęszczam na siłownię.:)
Dla innych graczy jestem : pomocny i miły.
Patrząc na sytuacje na BF i ilość przegranych godzin, jestem skłonny dać tak.
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Coś ten nick kojarzy mi się ze starego Diablo, albo bf'a Momo. W każdym razie, jak na swój wiek zachowanie miał dobre, nie widziałem żeby wypisywał "XD, : ***, loffekorffa" itp. Widać, że ułożony chłopak. Na testy jak najbardziej.
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Magic grałem za czasów homera zakubaku kotki prezesowej lolsa.:-)
Wtedy był właśnie okres świetności Bf2 potem serwer stracił hosting i ludzie się porozchodzili w inne strony...
Coś ten nick kojarzy mi się ze starego Diablo, albo bf'a Momo. W każdym razie, jak na swój wiek zachowanie miał dobre, nie widziałem żeby wypisywał "XD, : ***, loffekorffa" itp. Widać, że ułożony chłopak. Na testy jak najbardziej.
Zgadzam się w 100%. Nic dodać, nic ująć, po prostu Tak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum