Post numer: #1Wysłany: 2011-12-25, 15:45 Podanie o Admina
Nick na serwerze : BaTistA!
Mam lat : 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2/5
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem bo : Nie mogę patrzeć jak chce sb pograć z kolegami na serwie a wbije gracz z Wh i po grze .A bardzo lubie tego serwa a widzę tylko 1 admina który tylko coś tam działa.A to mało bo w czasie jak go nie ma to ja mogę ogarnąć serwa
Byłem już adminem na serverach : Cs-Harnas.pl[bf2]
Forma płatności przelew/sms : SMS
Poświęcam dziennie grze : 4 godz
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem myślącym człowiekiem który umiał by sb poradzić bez problemu na serwie a po za tym jestem kulturalnym miłych pomagającym.
O sobie mogę powiedzieć, że : Mam jedną grę na kompie którą to jest Cs i tylko ta gra się liczy a reszta gier mnie nie interesuje i chcę dobrze spędzać czas w wolnych chwilach czyli na tym serwie.
Dla innych graczy jestem :Nie wiem kim jestem dla tych ludzi.Ale wiem że na poprzednim serwie jak byłem adminem ludzie mnie popierali i chcieli żebym został jak najdłużej .
Ale chcę od nowa zacząć przygodę na tym serwie i żeby innym grało się bardzo fajnie.
Z jeden strony masz racje że nie gram długo ale nie myśl że będę złym adminem a że dziś dołączyłem na forum to też nic.
Bo po co miałem siedzieć na forum?Wiem teraz jak bym miał Admina będę przebywał co dzień bo będę odp na posty itp.
Ale to twoja zdanie.
Nie załamuje się tym pogram dłużej to napisze jeszcze raz podanie.
Ale dzięki że wyraziłeś zdanie.
Jestem aby batista został adminem bo znam go z poprzednich servow a co do exita to jest nie ogar pisze mu ze czit a on się nie odzywa i nic sobie z tego nie robi :(
Batista, osobiście Cię nie znam i nigdy chyba z Tobą nie grałem, ale ten 97manutd97 wygląda jakby był Twoim dobrym kolegą, którego poprosiłeś aby napisał o Tobie dobre zdanie, w dodatku dołączył do nas dzisiaj. Uwierz mi... To nigdy nie wygląda dobrze.
Podanie fajne, dlatego mogę dać małe tak ;]
Nie właśnie tak ci powiem że dobrym znajomym nie gadam z nim parę razy na skype a on mi podpowiedział żebym został bo mówi że się nadaje.To złożyłem i tak wiem że LUDZIE BĘDĄ NA NIE!.Ale napisałem można próbować.
Wypowiem się tak: za krótko na forum :) Forum potrzebuje userów piszących posty itd. bo wtedy się wszystko kręci i sponsoring itp. Pobądź trochę z fpsem, popracuj- wspomóż fps poprzez reklamę na przykład, odczekaj chwilę poznaj się z ludźmi :) Mnie w Twoim podaniu nie przekonują dwie rzeczy: staż na forum(pobądź chociaż z miesiąc), wtedy można ewentualnie porozmawiać o Twoim adminowaniu, po drugie rubryka o sobie też mnie nie przekonała. Pobądź trochu z fpsem wtedy będę skłonny dać tak. Póki co przykro mi, ale niestety jest to nie.
Ja jestem na tak mimo ze gosciu jest nowy, Adminow na serwie bf2 jest jak na lekarstwo wiec to oczywiste ze czym wiecej tym lepiej, zwlaszcza ze botow grajacych na wh jest pelno... Wiec probne 3 dni TAK, a reszta sie okarze:)
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Sory za spam, ale chce tylko dodać, że temat do zamknięcia. Kolega został właśnie zbanowany za nieuczciwą grę, ma do wrzucenia ssy, co i tak pewnie mu niewiele da przy zawartości moich dwóch dem, wyreżyserowanych z udziałem głównego bohatera BaTistA!, ;]
Jakby ktoś był ciekaw, to mogę udostępnić :)
#edit
albo dobra.. wrzucę od razu ;]
http://wyslijto.pl/plik/xk8tstf9rl
aby odtworzyć demo batista2.dem, należy mieć pobrana mapę cs_wiocha
Ostatnio zmieniony przez *skill_off 2011-12-30, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum