Post numer: #1Wysłany: 2011-12-28, 16:33 Podanie o Adma
Nick na serwerze : <mateusz>
Mam lat : 19
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 4 lata (z przerwami)
Gram na (steam/nosteam) : nosteam
Chcę zostać adminem bo : po 1: podoba mi się ten serwer i gram na nim juz 1.5mies . po 2 : bardzo rzadko widzę jakiegoś adma . po 3; jak dziś zauważyłem zaczyna być coraz wiećej osób z Wh .Jestem na serwie codziennie także mógłbym jakoś zapanować nad tym.
Byłem już adminem na serverach : Cs-Dawcy [TP][BF2] Non Steam .
Forma płatności przelew/sms : SMS
Poświęcam dziennie grze : coś około 4 godz
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Mam spore doświadczenie, byłem Głównym adminem na serwie , który prowadziłem razem z kolegą , który niestety się rozpadł . Jestem pewein że z moją pomocą moglibyśmy zapanować nad szerzącym sie CZITERSTWIE!. A tak wgl to już mam parę osób do odstrzału:D Ostatnio zauważyłem że sporo osób opuszcza serwer i nie chcę żeby Serwer zszedł na psy.
O sobie mogę powiedzieć, że : interesuję się futbolem. klub to REal MAdryt .
Dla innych graczy jestem : MIły:D nie no nie mam sobie nic do zarzucenia :D
Stanowcze NIE
Wielokrotnie banowany(dawane ok. miesiąca temu), nie składał odwołania.
Ratuje cie jedynie mój reinstal systemu a co za tym idzie brak dem…
Również jestem na nie. Grałem już z tobą kilka razy i jakbyś został adminem chyba przestałbym grać na serwerze... Sorry ale taka jest prawda. No i jeszcze NS.:)
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum