Post numer: #1Wysłany: 2011-12-25, 13:21 Ogarniety admin ?
Nick na serwerze : `S.z.e.r.s.z.e.N #
Mam lat :16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 4 lata ?
Gram na (steam/nosteam) :steam
Chcę zostać adminem bo : Nie moge patrzec jak inni admini sie zachowuja .. rzadko kiedy sa na servie a ja bym sie zajal tym i postawil go na nogi
Byłem już adminem na serverach : tak
Forma płatności przelew/sms : sms ?
Poświęcam dziennie grze : jak wracam ze szkoly xd ?
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : umiem sie zachowac na stanowisku admina ? poprostu postawie server na nogi ^^ wiem to i tyle :D
O sobie mogę powiedzieć, że : Nie dam po sobie jezdzic, nie jestem botem ktory upomina 10 x i to nie daje efektu .. ogolnie jestem stanowczy :D
Dla innych graczy jestem : Zalezy dla kogo .. ale raczej spokojny chyba ze ktos sie nie umie zachowac w stosunku do mnie to inaczej z nim rozmawiam ; )
Jak chcecie zebym ogarnal server to dajcie mi admina ;)
dzisiaj wbilem na forum czlowieku na servie gram dluzej , bo gram z dobre dwa miesiace a Ciebie nigdy nie widzialem ; ) prosic nie bede o admina Twoj problem dla mnie moga biegac boty z aimami po 2 godziny i wyjda z nudow bo bana nie dostana ; ) servow mam duzo ;) ja na Tym nie strace tylko predzej Wy ; >
~~
Ogarnij slownictwo ? ; oooooo
Ostatnio zmieniony przez Szerszen 2011-12-25, 13:34, w całości zmieniany 1 raz
Widzisz, Ty nie stracisz, my zaoszczędzimy nerwów, wszyscy będą zadowoleni. Łaski nie robisz ze chcesz adminować.
Nie.
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
dzisiaj wbilem na forum czlowieku na servie gram dluzej
co z tego jak nikt na forum Cie nie zna
Szerszen napisał/a:
Ciebie nigdy nie widzialem ; )
na tej sieci jestem od 4 lat
spojrz na moja datę przyłączenia, a to że pracuje i studiuje to inna bajka, jak wyjdziesz z gimnazjum to zobaczysz jak to fajnie :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum