Post numer: #1Wysłany: 2011-12-09, 20:53 Admin ExIt`
Nick na serwerze :ExIt`
Mam lat :15 (1 miech i 16 :)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2lata
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem bo : trzeba ogarnąć serwa
Byłem już adminem na serverach : u was na codzie jestem, bylem na paru serwach admem ( na tym serwie tez wcześniej).
Forma płatności przelew/sms : reklamy
Poświęcam dziennie grze : 2-3h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : jestem ogarnięty. (nie wiem co więcej napisać :D ).
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem osobą, której zależy, aby na serwerze grało więcej osób. Trzeba ogarnąć ludzi , którzy łamią regulamin. Mam prawie już 400 fragów na serwie i dotąd widziałem 2 adminów).
Dla innych graczy jestem : Miłym , kulturalnym młodym człowiekiem :)
Według mnie, powinieneś poczekać aż skończysz testy na codzie, i dopiero starać się o adma dalej, ale skoro na Bf jest taka sytuacja jak pisał Fast to jestem na tak.
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
A z tym raz na tydzień Fast nie przesadzaj bo wchodzę codziennie. Przez ostatni tydzień może nie siedziałem godzinami ale niestety z pewnych przyczyn nie byłem w stanie:/. Zresztą ty nie lepszy
Sytuacja na BF2 jest trudna.
Exit ogarnia bardzo dobrze, więc nie mam nic przeciwko, aby dodać mu admina na bf2 :)
Dodałem Tobie admina na bf2.
Warunkiem tego jest ogarnianie obu serwerów na raz.
/close
Ostatnio zmieniony przez Mike X 2011-12-10, 21:48, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum