Post numer: #1Wysłany: 2011-11-08, 07:07 Przeróbka dusta :P
Witam.
Mam taką małą propozycję, nie że mi serwer nie pasuje, wręcz przeciwnie, lecz zauważyłem troche lipton, np : grając 4:4 latamy ciągle to a, często zdarza się, iż w nocy są gracze tak jak dziś graliśmy do 4 w nocy 7:7. Potem jednak zrobiło się troszkę skromniejsza ilość graczy i nudne było latanie only a... Może zrobić serwer Only DUST i wgrać mapki takie jak np : dust2002/b/a/ever itp różne odmaiany, + mini dusty itp z możliwością wywotowania jak jest np 10 playerów na serwie :P Myślę, że umiliłaby ta opcja grę w nocy niektórym graczom, jak i urozmaiciła za dnia... Taka moja sugestia, chciałbym poznać wasze zdanie i co najwazniejsze LoCk'a co on na to :)
____________________ ... " to jest przecież niemoralne,
żeby coś co stworzył bóg,
było nielegalne " ...
nie dla chorych przeróbek dusta. jeden jest dust2 i niech tak pozostanie. Można jedynie dać od godziny 24 możliwość vote na okrojoną wersje dusta z only a chociaż i tak dla mnie to bez sensu, bo można tak grac na normalnym duscie, przynajmniej jest więcej dróg dojścia na bsa, ct nie ma tak łatwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum