Post numer: #1Wysłany: 2012-01-03, 01:55 Propozycja odnośnie dd2
Witam serdecznie wszystkich forumowiczow, chciałbym przedstawic wam ową propozycje dotyczącą KAMPIENIA przez TERO na respie - wedlug mnie jest to strasznie uciazliwe, gdyz CT jest wrecz zmuszone, zeby raszowac - bo inaczej nie napotka wroga - kto gra na dd2 to o tym wie :P
DO RECZY- prosil bym o wrzucenie do regulaminu paragrafu dotyczacego przebywania terro na ich wlasnym respie NIE DLUZEJ, niz 45-60 sekund.
Ewentualnie dorzucic do tego jakis skrypt co by automatycznie zabijal, uszkadzal albo cos :)
Pozdro i prosze o wasze dzielenie sie opiniami na ten temat
5.2.4. Nakazuje się wypełnianie celów mapy.
Mówiłem już kiedyś na serwerze o tym, było paru @ nie pamiętam kto. Osobników kampiących na respie, gdy paka dawno umarła i nikt się po nią nie ruszy, traktujemy slapami po 0hp. Nie tak żeby przeleciał pół mapy tylko delikatnie:p Jeśli jednak paka ma się dobrze zmierza do celu/ jest podłożona, terro ma prawo stać w okolicach respa w celu obrony pleców.
Sprawa ma się podobnie w wypadku CT. Jeśli paka jest podłożona, powinni starać się odbić bsa. Jednak nie karzemy gracza w wypadku, gdzie jest 4tv1ct, sytuacja z reguły stracona, ct ma prawo "zachować".
Sytuacje takie Admin musi umieć właściwie ocenić.
W sytuacji gdzie slapy nic nie dają, gracza uśmiercamy. 3 kara ma prawo być banem, minutka wystarczy.
Oczywiście w każdym wypadku @ ma obowiązek powiadomienia gracza poprzez wiadomość, czy to prywatną czy na hudzie, że ma ruszyć dupę z respa/do paki. Przed slayem czy banem.
5.2.4 - wlasnie ten paragraf jest niewystarczajacy, chodzilo mi wlasnie o jego rozbudowanie, jak wspomnialem w propozycji :) zebysmy byli chronieni regulaminem tym slapowaniem/slayowalem, bo niektorzy na mnie psy wieszają za to, bez kitu :P
Tak, bylem przy tym jak mowiles o tych slapach po minucie i od tamtego czasu surowo tego przestrzegam i jest w miare porzadek :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum