Nr Użytkownika: 6130 Wiek: 19 Dołączył: 27 Paź 2011 Tematy: 0 Posty: 7 Skąd: z daleka
Post numer: #1Wysłany: 2011-10-27, 18:53 latarka na serwerze
witam, pisze z propozycja a żeby wyłączyć uzywanie latarki na serwerze, ponieważ na tej mapie nie ma tak ciemnych miejsc żeby jej używać, a gracze specjalnie biegają z uruchomioną lecz nie wiadmo czemu ma to służyć.
Mam słabszy sprzet i widząc model gracza z włączoną latarką fpsy spadają mi do 15~20 więc jest to dużym problemem.
prosze o opinie i dziękuje za zrozumienie.
Jednym spadają, drugim zaś nie. Moim zdaniem to że masz słabszy sprzęt, czego współczuję, nie znaczy by ktoś nie mógł z takowej latarki skorzystać. Sam mam sytuacje gdzie jednak taka się przydaje, raz na rok ale jednak... :P Ja za przeciwe wywalenia jej z gry :D
____________________ ... " to jest przecież niemoralne,
żeby coś co stworzył bóg,
było nielegalne " ...
Ja gram w domu na czołgu, w smoke mam 5 fps to może wyłączymy dymne granaty? a jak będę na stancji to będziemy odblokowywać SG tam już mam sprzęt marzenie, wiec?
Jak ci sprzęt nie uciągnie to graj w pasjansa... Jak będziesz chciał grać w MW3 to też poprosisz twórców by usunęli ci tekstury, bo sprzęt ci nie wyrabia?
napisałem temat, wiec odpowiedz tak lub nie, bo narazie tutaj hejtujesz, i nie wiadomo czemu by miało to słuzyć.
Pomysł był o latarce która nie jest przez graczy wogole używana, a smoke przydaje sie w każdej rundzie więc nie, głupi masz pomysł.
____________________ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ `W bezsensie sens jest jedynym awansem...` ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nick na serwerze: peRes[WeeD`s] login steam: PeReS_weed Gadu-Gadu: 1923572
znasz pojecie ironia? Widać, że nie, wiec powiem ci po prostu że nie, pomysł mi się nie podoba.
I zdarzają się tacy, co używają latarki na serwerze. Nie wiem po co, może nie umieją rozjaśnić monitora i mają zbyt ciemny obraz, lub po prostu lepiej się im tak gra.
Mi fpsy nie spadają, a żeby kogoś trafić potrzebuję latarki i noktowizora, jedno bez drugiego nie działa tak więc nie !
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
widze niektórym cięzko zrozumieć innym graczy, pomysł rozumie jako nie przyjęty, więc temat do zamknięcia.
ironia ? znam dużo więcej pojęc, ale nie będe Ci o nich mówił, wiedząc ze nie zrozumiesz tego bo widać ze masz problemy z rozjasnieniem monitoru, wiec to rowniez trudne bedzie dla Ciebie.
____________________ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ `W bezsensie sens jest jedynym awansem...` ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nick na serwerze: peRes[WeeD`s] login steam: PeReS_weed Gadu-Gadu: 1923572
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum