Post numer: #1Wysłany: 2011-12-02, 17:51 Dust2 only steam - Propozycja przeróbki naszego dust2 only
Witam wszystkich serdecznie!
Proponuję (Lock również) przerobić dust2 only na dust 2 only steam only! :D
Propozycję motywuję tym, iż zmniejszyło by to ilość cziterów na naszym ukochanym serwerze o jakieś 95-99% a to zaj**isty wynik! Proszę o wasze zdania na ten temat, przypomnę iż Lock jest jak najbardziej za! Także liczy się już tylko głos LUDU :D Pozdro all!
Jestem za.
Pamietam jak lock obiecywal plugin, gdy podczas pelnego serwa, n-s zostanie wyrzucony, by steamowiec mogl wbic.
A teraz to luksus :D
Jestem i za pluginami na rate, interp etc.
A jeszcze bardziej za ONLY STEAM :D
Oszczedze sobie nerwow pisania paka i patrzenia na bezmozgowcow :D
PS. Ladnie wyglada ostrzezenie pod moimi informacjami? :D
Jestem na Nie. Areha... znów krzyczysz na forum ;p... nie rozumiem po co 2 razy przypominasz o zdaniu locka?? Propozycja to propozycja. Tak samo mógłbyś napisać że ja jestem na Nie. Ludzie z NS też muszą się bawić :D
O ile mnie pamiec lub dziury w mozgu nie myla to bylo tak ze serwer zostal zmieniony na steam i po tym ani widu ani switu graczy ;d. ja oczywiscie ze na nie a dziadzia bedzie mial dzis kupe na klacie ;)
Jak zmniejszy to ilosc graczy to da sie spowrotem na non steam i tyle - cziterzy ebda mogli grac w spokoju, ja znam tlyk oejdnego non stima co gra bez czitow - destructor i tyle. rezta to wszystko na wh lecą, wolicie grać z czitami? A ludzi itak bedzie 32/32 w normalnych godzinach.
Wydaje mi się,że only steam to taki strzał w kolano.No dobra trza starego stima przeprosić,wyciągnąć z szuflady,odkurzyć i zobaczyć może jeszcze konto aktywne(i o ile jeszcze komp pozwoli),jak nie to trudno trzeba zmienić niestety serwer :/
Jest koniec.
Dzis po 2 godzinnej przerwie serwera (lock nie umial zrobic steam only)
Od razu po wlaczeniu serwa, byl full.
Teraz o tej porze tez ladna ilosc graczy, a to dopiero poczatek.
Konkretnie.
Pomysl 6/6.
____________________ [/URL]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum