Post numer: #1Wysłany: 2011-10-17, 16:47 Skarga SKuLL*
Nick Admina : Skull*
Data incydentu : 17.10
Mapa : dd2
Opis sytuacji : Tak wiec gram sobie ladnie na serwerze, w miedzy czasie pilnujac porzadku, nagle dostale slap`a (tutaj dowod: http://imageshack.us/phot.../ssconsoli.png/ )
Dostałem 2 razy, po czym napisalem na admin say, zreszta wszystko widac powyzej.
Dalem mu bana, poniewaz nie widzialem powodu do takiego dzialania.
Czas minal, nasz glowny bohater wchodzi na serwer.
Pisze do mnie, ale ja pelen ignor, poniewaz nie bede sie znizac do poziomu jakiegos dzieciaka, dla ktorego konsola admina jest zabawa.
Nagla po chwili dostaje bana... oczywiscie od naszego babelka:
[AMXBANS] Masz bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zostalo Ci 1 godzina , 56 minut i 15 sekund do konca bana.
[AMXBANS] Zbanowany nick : dziadzia
[AMXBANS] Przyczyna : ' Chamsko sie zachowales wobec mnie : ( ( '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.fpscs.net
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 28602200 '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 80.55.183.9 '
[AMXBANS] ===============================================
Kicked by Console: Masz BANA. Sprawdz konsole.
Wszystko byloby ok, gdybym cos przeskrobal, ale takie zachowanie?
No ludzie, po calej sytuacji chyba widac kto nie dorosl do danej mu roli.
Prosze o wypowiedzi wszystkich graczy, oraz adminow, ktorzy byli wtedy na serwerze.
Dodam, ze nigdy nie mialem problemu na serwerze z jakimkolwiek adminem.
A tutaj link gratis: http://imageshack.us/phot...71/sssteam.png/
Zaopatrzylem sie na przyszlosc, poniewaz wczesniej widzialem, ze czlowiek nie nadaje sie na ktorakolwiek z flag.
____________________ [/URL]
Ostatnio zmieniony przez dziadzia 2011-10-17, 16:48, w całości zmieniany 1 raz
kolego wszystko by było okej gdybys sie nie darł co chwila przez jakies 15 minut! przez równe 15-20 minut puszczałes jakieś głupie dialogi z yt! to było wkurzające! wiec cie chyba 5 razy slapnnąłem zadając 0 dmg! a ty kolego mi wyskakujesz z banem na dwie godziny ! o to dowód:
[AMXBANS] Masz bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zostalo Ci 55 minut i 42 sekund do konca bana.
[AMXBANS] Zbanowany nick : sKuLL*
[AMXBANS] Przyczyna : ' wypierdalaj z pokoju juz '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.fpscs.net
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 37136907 '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 83.24.187.57 '
Kicked : Masz BANA. Sprawdz
!
Moje zdanie na ten temat jest takie,że ja cie przepraszam i licze na to ze ty tez to zrobisz i będzie okej tak jak było jeszcze wczoraj czyli ,że będziemy sie lubić!
P.S ja cie nadal lubie ale ten ban na 2 godziny był troche za długi !
Byłem na serweże..... Pan skull dostał odemnie bana na 1 dzień na ochłonięcie...
Gdy Dziadzia odmowil mu ub płakal do mnie ,gdy ja odmowilem zaczął mnie obrażać
Tyle
Chyba ty
Ok. Nic nie puszczalem. A jesli tak, prosze o dowod. O ile dobrze pamietam, to z Toba chyba sa problemy co?
Bedziemy sie lubic i niech milosc trwa wiecznie.
Nie moglem nic z yt puszczac, poniewaz nie mam programu do bindowania i puszczania, a trudno na zminilizowanym cs-ie cos puszczac :D
I widzę,że jestes straszny płaczek jak wszyscy to gadają ja nie jestem farjer ! ja nigdy nie frajerze a w cs'sie to zaraz kazdy z was leci do h@ i mu wszystko kabluje!
Czy ja złożyłem na cieie skargie jak mi dales tego bana na dwie godziny ? nie! bo pomyslałem takie cos ze ja nie płacze tak jak ty! po drugie ktos juz na ciebie pisał skargie to ja cie broniłem i sam napisaleś dzięki skull a teraz mi dajesz bana !
P.S nie jestem dzieciakiem jk dziecko to sie zachowujesz ty drzesz morde przez te mikro i nie dajesz grac !
Tyle ode mnie !
[ Dodano: 2011-10-17, 17:00 ]
no to nie wiem moze z telefonu to puszczałeś ! nie mam dowodów ! ale puszczałeś i darłeś sie co chwila !
Tak jestem nerwowy i jak mnie ktoś wkurzy to mu ubliżam a ciebie Danon przeprosiłem,ale ty i tak tego nie zaznaczyłeś
Byłem na serweże..... Pan skull dostał odemnie bana na 1 dzień na ochłonięcie...
Gdy Dziadzia odmowil mu ub płakal do mnie ,gdy ja odmowilem zaczął mnie obrażać
Tyle
Chyba ty
do nikogo nie leciałeś ? a teraz to co zrobiles umieściłes skargę na forum !
Dobra dostałem bana od ciebie poczekałem te dwie godziny i zyję !
Ty dostałes na dwie godziny i przeżyjesz !
Ale płacz musiał byc co ?
1.Twój ban jak najbardziej słuszny...
2.Ban Dla Dziadygi z koleii bezpodstawny
3.Teraz płaczesz na "drze morde przez mikro"ale jakos wczesniej to cie bawilo i bylo smiesznie
Dziadzia robi atmosfere...lepiej sie gra jak jakis gupek sie wugłupia nie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum