Nr Użytkownika: 6256 Dołączył: 18 Lis 2011 Tematy: 0 Posty: 14 Ustrzelił 2 fragów Skąd: Z domu
Post numer: #1Wysłany: 2012-01-19, 20:17 Skarga na admina dziadzia; ] .
Nick Admina : dziadzia ; ]
Data incydentu : Około 20:05
Mapa : de_dust2
Opis sytuacji : Otóż wchodzę sobie na serwer wszystko git majonez, dostałem skana z awp w bardzo "nietypowym" miejscu do skanowania. Dostałem strzał w heada . Na pisałem na u@ że ten kolega może coś mieć tam podałem nick wszystko grzecznie kulturalnie . Nagle rozpoczęła się kolejna runda a tu bach ban na Tydzień z powodem :( . Co To ma być ?! Czy wnosi to do poprzedniej nie udanej i bezmyślnej przeze mnie skargi czy co ?! Wycofałem poprzedni wpis i chyba się zakończył temat. Nie wiem, o co chodziło temu "Adminowi" Nie wiem czy chciał pokazać jaki jest mocny, czy że to On sprawuje tu władzę ... Nie zrozumiałem kompletnie powodu tego bana. Mógł chociaż napisać za co ten ban a nie... Podejrzewam, że uwziął się na mnie, za to że stracił flagę. To powinno go zmobilizować i opanować się już od takich sytuacji . ; ) Poprosiłbym o uB i o ukaranie tego admina .... SID Poniżej.
Dowody (screen albo film) :
Więc prosilibyśmy aby szanowny admin dziadzia ; ] Wyjaśnił powód bana. I od razu podkreślam że jutro wyjeżdżam ; ) ( Pewnie nikogo to nie obchodzi ) Ale tak na wszelki wypadek . ; )
[ Dodano: 2012-01-19, 20:08 ]
Aha i chciałem dodać, że wycofuję swoją wypowiedź . o " nalazłbym w konsoli, ale offnąłem wtedy cs'a i wszystko się wykasowało jeżeli znajdę to napszę tutaj . I można zrobić taki układ, jeżeli znajdę i tak zrobisz tracisz admina. Jeżeli ja nei znajdę dostaje warna i bana na Tydzień . Tylko teraz mnie nie będzie bo wyjeżdżam"
Chciałbym to wycofać. I proszę Areha zachowaj trochę kultury .
Dotrzymalem slowa Twojej obietnicy :)
I szerokosci tam na tygodniowym wyjezdzie :D
____________________ [/URL]
Ostatnio zmieniony przez dziadzia 2012-01-19, 22:25, w całości zmieniany 1 raz
Ale Ty jestes dziwny -,-. Czytaj ze zrozumieniem a nie ... Przeczytasz kawałek... Napisałem , że jeśli jakaś sytuacja taka zaistnieje że ktoś będzie się wyzywał a Areha nie zareaguje, to wtedy -, - . Pozdrawiam Ciebie kolego i na prawde Ty zaczynasz już nadużywać admina bo pewnie wiesz że Ci go nie zabiorą pogratulować ....
Oj tam, oj tam, ten fajny nick uważa sięza nie wiadomo kogo, wyzywa, grozi a potem składa skargi, w dodatku z dowodami na własne wykroczenia xD
Gościu i tak wyjeżdza, więc nie wiem o co ten szum ;D Każdy przyzna, że bez niego jakoś tak mniej stresu i roboty na serwie jest ;D Jego głos uhhh, aż mi krew mrozi...
Narobiłeś bigosu, wszędzie szukasz problemu, więc nie dziw się, że admini tracą cierpliwość.
I sądzisz, że utrata cierpliwości jest wytłumaczeniem na nadużywanie praw admina serwera? To ci powiem, że nie jest.
Cytat:
Oj tam, oj tam, ten fajny nick uważa sięza nie wiadomo kogo, wyzywa, grozi a potem składa skargi, w dodatku z dowodami na własne wykroczenia xD
Gościu i tak wyjeżdza, więc nie wiem o co ten szum ;D Każdy przyzna, że bez niego jakoś tak mniej stresu i roboty na serwie jest ;D Jego głos uhhh, aż mi krew mrozi...
Rozumiem w takim razie, że w związku z tym, że "Gościu i tak wyjeżdza" wszelkie skargi, tematy tego typu nie powinny mieć miejsca? Co to w ogólę za tekst? Do tego to "Oj tam, oj tam" oraz "xD", która to klasa szkoły podstawowej?
Cytat:
Dotrzymalem slowa Twojej obietnicy :)
I szerokosci tam na tygodniowym wyjezdzie :D
Nie masz żadnego prawa banować w takiej sytuacji, jeśli gracz prosi o bana w taki sposób jak Fajny Nick to się to ignoruje. Wiesz czemu? Bo potem są takie sytuacje jak ta teraz. To samo jak swego czasu wielu prosiło o zwarnowanie konta na forum, a następnie po jakimś czasie wracało. Banuje się za złamanie regulaminu serwera, a nie na podstawie jakiejś śmiesznej umowy między graczem, a adminem.
Zacznijcie wykonywać obowiązki adminów, a nie slapujecie się, banujecie albo bez powodu, albo z idiotycznym powodem. Jak chcecie się pobawić to idźcie do piaskownicy.
Autor postu ustrzelił 1 fragi
Ostatnio zmieniony przez Dante 2012-01-20, 05:17, w całości zmieniany 1 raz
W takim razie, ten oto admin się po prostu nie nadaje, jak nie zna dokładnie regulaminu ... Ponadto nie umie czytać ze zrozumieniem. Duużo graczy gra na Only dd2, co mają po 15/14/13 lat i jakby z każdym taka sytuacja wystąpiła stracilibyście dużo graczy. sami zobaczcie że z rana ( godziny szkolne ) Prawie nikt nie gra. Więc radzę aby admini też uważali, bo kiedyś też tyle mieli lat... A nie wywyższają się ponad innych graczy... Pisze WYRAŹNIE ! SŁUCHAĆ ADMINA dziadzia ; ]/ [A]r3h4 Więc admini ( tyczy to tych 2 )Czytajcie wymagania na "admina" Dopiero później kupujcie... Pozdrawiam. Proszę chociaż o upomnienie tego admina ...
Macie banować za łamanie regulaminu. Nie na prośbę, w celu zabawy, bo mi nie pasuje.
Arek pamiętaj o swojej randze, zaś dziadku nie myśl, że twoja ranga obroni cię przed konsekwencjami.
Admin ma służyć nie rządzić.
Zamykam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum