Nr Użytkownika: 6256 Dołączył: 18 Lis 2011 Tematy: 0 Posty: 14 Ustrzelił 2 fragów Skąd: Z domu
Post numer: #1Wysłany: 2012-01-19, 16:14 Skarga na admina [A]r3h4.
Nick Admina : [A]r3h4
Data incydentu : Około 16:00 Przed szesnastą .
Mapa : de_dust2 Oczywiście .
Opis sytuacji : Gram sobie ładnie pięknie była pierwsza runda, okej super wszystko ładnie wygraliśmy... Druga runda, w drugiej tt nawet nie podłożyło bomby, co oznacza że grali rundę ekonomiczną (eko). Podłożyli pakę Łiiii paka wybuchła... Ja napisałem do czego się przyznaję ( podam ss . Ja miałem nick Sneq`. Wcześniej pisałem mu że ja to Fajny Nick ? . : )
BUILD 4883 SERVER (0 CRC)
Server # 5
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/play_ejo.wav'
Sneq` : Gowna na eko was pobili
Sneq` connected
Sneq` is joining the Counter-Terrorist
No dobra... Okej powiedziałem to i dostałem KICKA... Dobra kick to kick no trudno... Z wcześniejszej gry jaką widziałem to też gracze mówili do siebie słówka typu "Gownie, brudasie itp.." No i ja sobie przemyślałem, nie powiem żę mnie nie poniosło, wszedłem na serwer i napisałem mu :
PTB: Przenosze nq do CTs
`'q,_ is joining the Terrorist force
Sneq` : Wiedzialem ze sie bedziesz mscil za ta skarge gownixie.... Za takie bzdety wywalac ogar adm -, - .
D4rk Ph4n7om : hahaha
HaIPeHaOPeeNIGieDeYeSTeOPe
Po czym dostałem Bana, słusznego... Ale NA ILE Czasu, mógł chociaż kicka dać, bo gówna a gównixie to przecież to samo.. Mógł dać bana na 1h ale nie na 4 ; / Oto skrin ;p
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez [A]r3h4
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.FPScs.net
[AMXBANS] Przyczyna: 'Obrazasz'
[AMXBANS] Czas: '4 godzin'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:27445597'
[AMXBANS] Twoje IP: '83.6.187.14'
[AMXBANS] ========================================
To wszystko. Uważam że admin się na mnie mści, żeby za takie coś dostać bana na 4h ? Ok 1 godzina nie pisałbym bo zasłużyłem ale nie na 4 ... Wiem, że w regulaminie piszę za obrazę od tylu do tylu... Ale bez przesady... I jeszcze jak inni gracze tak pisali to nic nie robił wasz " Admin Testowy [A]r3h4" ... ( Mści się za skargę poprzednią w wyniku której stracił flagę ) Pozdrawiam Fajny Nick ? .
Dowody (screen albo film) :
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez [A]r3h4
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.FPScs.net
[AMXBANS] Przyczyna: 'Obrazasz'
[AMXBANS] Czas: '4 godzin'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:27445597'
[AMXBANS] Twoje IP: '83.6.187.14'
[AMXBANS] ========================================
[/b]
Najpierw byl kick za zlamanie regulaminu, a potem za natychmiastowe powtorzenie zlamania regulaminu kolejna kara - tym razem maxymalna za tego rodzaju wykroczenie z powodu:
-- powtarzajacego sie lamania regulaminu
-- zniewaga admina\
Nic nie robie jak ktoś wyzywa? Przestań kłamać małolacie. Wejdz na serwer i spytaj kogo chcesz, praktycznie każdy tam miał kicka/bana za wyzwiska, bo tacy ludzie tu często grają - spinatory i nie wychowani. Owszem, nie kickuje/banuje, jak tego nei zobacze, bo np ja jestem żywy i gram a trupy się wyzywają, to tego nie widzę, bo tak jest ustawiona konsola - czyli normalniei poprawnie.
Ostatnio zmieniony przez [A]r3ha. 2012-01-19, 18:39, w całości zmieniany 1 raz
Znalazłbym w konsoli, ale offnąłem wtedy cs'a i wszystko się wykasowało jeżeli znajdę to napszę tutaj . I można zrobić taki układ, jeżeli znajdę i tak zrobisz tracisz admina. Jeżeli ja nei znajdę dostaje warna i bana na Tydzień . Tylko teraz mnie nie będzie bo wyjeżdżam ;)
Fajny nick, ośmieszasz się, skończ z tym, prawdą jest, że ,,Bogiem" (kto wierzy, ten wierzy, nie wnikam) nie jestem i wszystkiego nie widze, także dostosuj się do regulaminu i idz spać bo już po bajce, elo.
[ Dodano: 2012-01-19, 20:08 ]
Aha i chciałem dodać, że wycofuję swoją wypowiedź . o " nalazłbym w konsoli, ale offnąłem wtedy cs'a i wszystko się wykasowało jeżeli znajdę to napszę tutaj . I można zrobić taki układ, jeżeli znajdę i tak zrobisz tracisz admina. Jeżeli ja nei znajdę dostaje warna i bana na Tydzień . Tylko teraz mnie nie będzie bo wyjeżdżam"
Chciałbym to wycofać. I proszę Areha zachowaj trochę kultury .
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum