Post numer: #1Wysłany: 2011-10-22, 11:28 Skarga na admina Anon
Nick Admina : Anon
Mój nick w grze : Liverpoolczyk !
Data incydentu :22.10.2011 rok
Mapa :De_dust2
Opis sytuacji : Biega dwóch typków na wh ! a on nic :) po drugie Afk często jest ! po trzecie gracz o nicku nakurwiam salto i Ragga Faya puszczają muzyke i ale urwał i wszyscy piszą banuj ich i zeby zmknęli morde a on nic! a ja mu napisałem na na u@ '' banuj ich to są jakieś cioty a on mi za raz daje kicka !
Dowody (screen albo film) :Kicked :"sam jestes ciota"
Zróbcie coś z tym 2k11 a dokładnie (październik)! 0 ogaru u tego prawiczka !
Niech chłopaczek sie ogarnie :)
Byłem na serwerze żadnych odpałów nie było.
Ragga rzeczywiście muzę puszczał, ale go zmutowałem.
Mi też się zdarza być afk, to żadne przewinienie.
Za takie obrazy jednakże nie powinno się kickować, bo rzeczywiście ciotą jest ten co puszcza muzę choć wszyscy każą mu się zamknąć:D
Wiem, że macie zatargi, ale nie szukajcie na siebie haków, bo po prostu źle to o was świadczy. Anon ty też pamiętaj, że będziemy cię ze wszystkiego rozliczać przy zakończeniu okresu testowego. Nie zbieraj sobie minusów przez takie głupie sprzeczki.
Skull ty za to pokaż, że umiesz jednak się dogadać z innymi i zatargi odsunąć na bok, a być może znów będziesz mógł się o admina ubiegać. Popraw się w pisowni też, adminowi nie wypada pisać tak nieskładnie;p To moja odp na twoje pytanie zadane mi na steamie.
Temat zamykam i nie chce już podobnych rzeczy tutaj oglądać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum