Został zbanowany, co fakt moja pomyłka + lag serwa i SSy Ci puszczone w tym samym czasie, nie wiem jak one się wogle zaczeły robić skoro miałem ustawionego bana Lazika czitujesz kliknołem i poleciało, za co sry... Potem serw padł na grubszą chwilę, po wbiciu dodałem bana perma, tak dla jasności, żeby niebyło :)
____________________ ... " to jest przecież niemoralne,
żeby coś co stworzył bóg,
było nielegalne " ...
no Ty masz nick cinkov, a zanim się serw zawiesił, tzn. w tym czasie widziałem napis jak Ci leci ss :D nie wiem nawet skąd, albo to mi się już przewidziało :D ale chyba nie.....
było nielegalne " ...
Ting.0 jesteś po prostu nie ogar jak ten dziadzia i anon co ma 20 h przegranych na steamie ! hymm jak sie ma steama od października to się nie dziwię !
Tyle ode mnie wy we trzech to banda nie ogarów co myślą ze ogarniaja ale się mylą
Poćwicz koleś !
Anon przystojniaczku nie życzę sobie kicka za nic,że sie zapytałem ciebie ile masz dedów i fragów i napisałem 30 fragów i 100 dedów i ze sie zaczęli śmiać ludzie to już nie moja wina ze jesteś załosny :) i nie cwaniakowałem tylko pisałem co chciałem :)
O dziadzi nic nie wspomne bo to tepy noobek :)
Ting.0 jesteś po prostu nie ogar jak ten dziadzia i anon co ma 20 h przegranych na steamie !
Odniosę się tylko do twoich marnych informacji, którymi jest 20h na steam + pazdrziernik :) jakbyś wiedział Anon kupił, tylko dlategoby mieć tu admina, wcześniej steam nie potrzebował :) Więc Szczym Ryj.
Cytat:
Poćwicz koleś !
TO jakiś twój szkolny przydomek ? Tak Ciebie zwą czy jak ? Miło żę się przedstawiłeś, Dawid jestem : )
Cytat:
napisałem 30 fragów i 100 dedów
i nie cwaniakowałem
Masz rację nie cwaniakujesz, poprostu jesteś zwykłym Hejtem, naśmiewasz sie z kogoś jak gra, każdy gra jak potrafi, jest szanowany za to jak gra, woli spedzić tak czas, niż szukając słabszych graczy od siebie, w twoim płytkim domniemaniu o sobie, i naśmiewając się z tego. Naprawdę pokazujesz tą postawą, jak bardzo inteligentny jesteś oraz środowisko dzienne w którym się obracasz.
Tyle odemnie, ta wypowiedz to nie spinka, wyrażam swoje zdanię na Twój temat. Wyrosłem ze spinek, uwierz mi kiedyś też wyrośniesz za te 6/7 lat..... : )
Dzięki za radę, poćwiczę teraz dobrze ?
//////Anon
Tingu masz u mnie wielgachny + :D
było nielegalne " ...
Typie weź sie ogarnij i nie pajacuj!
Dawid jesteś możesz i być Marysia Rokita dla mnie mam wyjebane na ciebie zerowcu a hajtów to ty masz na steamie kolego !
Ćwicz dalej "Hajcie"
P.S Jesteś adminem testowym wiec uważaj co piszesz:)
Spokojnie chłopaki ! Nic do nikogo nie mam, ale już przesadzacie wszyscy. Ting.0, wzruszyła mnie twoja wypowiedź <puacze>. Ogarnijcie już, dostał bana, zapewne już od banowany, więc po temacie. Do zamknięcia
Ostatnio zmieniony przez WSRH 2011-11-09, 17:46, w całości zmieniany 1 raz
P.S Jesteś adminem testowym wiec uważaj co piszesz:)
Co ty teraz insynuujesz ? Czy jestem zwykłym userem, czy adminem czy H@ zawsze jestem taki sam, piszę co myślę jeśli Cię boli ma wypowiedz nie czytaj, a nie mi tu z moim stanowiskiem wyskakujesz :D pisze jako człowiek, nie admin testowy płaczQ.
Żegnam ozięble
Tak jak to napisałeś wyjebane mam a pała, będzie zawsze pałą WARA! ; )
Nie tylko forum ^ :)
było nielegalne " ...
Ostatnio zmieniony przez Ting.0 2011-11-09, 21:22, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum