Nr Użytkownika: 6208 Dołączył: 10 Lis 2011 Tematy: 0 Posty: 2 Skąd: warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2011-11-10, 20:19 dostałem bana za nic
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez ,
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.FPScs.net
[AMXBANS] Przyczyna: 'SS na FPScs.net'
[AMXBANS] Czas: 'permanently'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBANS] Twoje IP: '81.219.114.192'
[AMXBANS] ===============================================
dostałem bana za to że dobrze mi szło a admin nawet chyba nie oglądając mojej gry od razu mnie zbanował prosiłbym o usuniecie tego bana ponieważ nie korzystałem z żadnych programów i ban był bez powodu
Nie rozumiem, jak wy szkołę pokończyliście bez ogarnięcia umiejętności niezwykle ważnej jaką jest : czytanie ze zrozumieniem. Powód bana jest jak byk : wstaw ss-y na FPScs.net. Idiota by to zrozumiał :f sam robię byki pisząc, analfabetyzm wtórny, żę tak powiem, ale czytać to potrafię perfect :D Zabierzcie się za czytanie książek, różnych ciekawszych filmów np, a nie rypanie w cs-a bo naprawdę niektórym to nie służy ...
Dostałeś banika za : wh. Poprzedzając bana na serwie, zostały zrobione Ci ssy, które musisz przedstawić w podaniu o UB.
ZANIM WSTAWISZ SSY, ZERKNIJ JAK MA WYGLADAC PODANIE O UB! BO TAKIE PODANIE JAK TE, POWINNO BYĆ ZAMKNIĘTE!
____________________ ... " to jest przecież niemoralne,
żeby coś co stworzył bóg,
było nielegalne " ...
A ja jestem jak najbardziej za tym, zeby kazdy non steam dostawal regularnie ssy, poniewaz z wh da sie dobrze maskowac, aima mozna odpalac na pojedyncze fragi... np. gdy mamy spec buga :) aimik i chj :D nikt nie zobaczy. Widzialem juz takich ;) chceszp ograc normalnie, kup steama! kosztuje tyle co duże czipsy/ wino / zgrzewka lub paczka tamponów. Pozdro
Stimowcy tez na wh cisną ile wlezie... tych tym bardziej trza oglądać, większość mówi "a stima ma to jest dobry" i już zlewa sprawę.
Już pisałem kiedyś stim nie = się czysty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum