I tak wszyscy powiedzą, że czyste :(. Mój błąd, za szybko ulegam presji i przyzwyczajeniu, że 90% nsów jakie wchodzą są odpaleni. W ramach kary bierzcie admina, nie ma to być "POSTAWA CIERPIĘTNIKA", po prostu się nie nadaje skoro tak szybko banuje.
UB, demo dałem, żeby nie było, że nawet nie nagrywam, ale masz neostrade to chyba sam się odbanujesz no nie?
demo takie sobie, ja bym za cos takiego bana nie dal ;) ale niech ktos jeszcze oceni zeby nie bylo, ze gram sobie z czitami, bo jestem adminem.
Na wczesniejszych akcjach wcale lepiej mi nie szlo. Po prostu kilka farciarskich hs jak zawsze i tyle.
Ciskowi oczywiscie admina nie bierzcie, bo tylko poszerzy sie fala wuhaczy na serwie, ogolnie z tego co widze to radzi sobie calkiem dobrze, a pomylki sa rzecza ludzka.
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Ten kintoki to ewidenty cziter tylko się maskuje swoimi prawami administracyjnymi. Ze swojej strony i 7 letniego doświadczenia w te strzelanie uważam, że powinien ktoś go poobserwować pod "fake nickiem" i wtedy wszystko będzie jasne.
Cieszymy się niezmiernie, że, zaszczyciłeś nas swoja opinią po 7 letnim doświadczeniu..
A temat do zamknięcia.
// Przecież on żartuje tylko, to się ironia nazywa :D
// A mój post to strasznie poważny był. A temat i tak można zamknąć, Bango, do roboty !
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum