Post numer: #1Wysłany: 2011-11-12, 15:22 Bingo czy tam bango
Ej ty Bongo czy jak ty tam sie nazywasz !
Ale masz nazwe jak pies kurde !
Po pierwsze Tingo.0 ładne bajki piszesz po pierwsze zjebie genetyczny pasztecie zjebany ja przez mikro to ja mówie " elo " albo "idziemy na b" wiec dla mnie to nie sa smieszne hasełka po drugi pierwszy raz dzisiaj ze soba gralismy idioto i to zaledwie 2 minuty bo mi dales bana pasztacie zjebany przez ojca!Wiecej razy na serwerze sie widzielismy wiec nie wiem o jakie hasełka ci chodzi kolego ale widze ze jestes strasznie nie dorozwinięty !
Po trzecie bingo piesku do nogi ja sie z forum nie mam zamiaru żegnać nie wiem jak ty!
A tingo ja kary od rodziców niegdy nie dostałem nawet jak przyszedłem w latach dziecinych najebany to nie mialem kary a ty pewnie wejdziesz do domu z budy i już ojciec z matka dra pizde typu " możesz wejść ale jak mi opi...olisz laskę"
tyle ode mnie :)
?Co z moim ub!
A Bingo ty nic nie pisz bo nie mam zamiaru czytac twoich głupot ! nie lubie jak sie wypowiadasz poniewaz nie masz mózgu i pieprzysz jak potłuczony !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum