Mój nick w grze :zet
Kto ukarał : ?
Sposób kary : ?
Czas kary : ?
Mapa :de_dust2
Godzina : ~18
Data : 06.01.2012
Powód kary : ?
Treść odwołania : jakiś error mi wyskoczył a potem serwer nie odpowiada, przez konsole pokazuje ban
steam id
STEAM_0:0:20840773
Ostatnio zmieniony przez pisansky 2012-01-06, 19:01, w całości zmieniany 1 raz
widzę, że już 2 raz masz podobny problem. Może chciałeś wpisać stronę jakąś lub napisałeś coś, co plugin wyłapujący reklamy uznał za część linku i przez to ban.
Jeśli tak to ban powinien już minąć. Jak nie to niestety musimy poczekać do jutra czy nie wypowie się jakiś @, który być może cię zbanował.
Posypały się nam bansy, nie możemy sprawdzić czy dostałeś bana za coś konkretnego, czy to tylko jakiś błąd.
Jest jeszcze opcja, że ktoś o twoim ip dostał bana na serwerze.
lolz, teraz działa. Zgada się, już miałem podobny problem, nic nie pisałem, error wyskakiwał w trakcie połączenia z serwerem. a nie jak się z nim połączył (chodzi mi że mogę już grać, pisac itp.)
//edit
już nie działa ; d
Ostatnio zmieniony przez pisansky 2012-01-06, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum