Post numer: #1Wysłany: 2012-01-03, 16:00 unbann dla Mdc ! Screeny załączam
Mój nick w grze : Mdc !
Kto ukarał : cinkov
Sposób kary : ban
Czas kary : chyba perm
Mapa : de_dust 2
Godzina : 15:50
Data : 03.01.2012
Powód kary : Bez powodu...zrobił screeny i ss na forum, więc wstawiam i następnym razem proponuje sprawdzić osobę zanim zbanujesz panie "adminie"... -.-
Treść odwołania : http://www24.zippyshare.com/v/93986773/file.html
Ar3ha...to nie o te demko chodzi tylko o screeny, które mi walnął cinkov... więc nie wiem w jakim celu wstawiasz. Jeśli miałeś jakieś zastrzeżenia co do mnie wtedy kiedy robiłeś demko trzeba było zrobić również screeny, z chęcią bym wstawił i te . : )
Dla ścisłości ,nigdy nie grałem na wh czy aimbocie, nie mam pojęcia jak to działa. W cs'a gram 6 lat z przerwami i mam przejawy formy jak każdy. Czekam na unbana...
[ Dodano: 2012-01-03, 17:00 ]
Siedziałeś na spec i wiedziałem ze krecisz te demko : ) nie ma to jak podejrzliwy admin. Kto może niech obejrzy demko od szanownego pana
Ar3hy i skomentuje. Ja już obejrzałem i moge tylko powiedzieć ,żę twoje teksty "jak sobie sciane patrzyl jak biegli na b jego...hahaha" =.=
No stary...czy ty też grasz na słuchawkach? Bo ja tak i tak się składa że słysze bardzo dobrze gdzie ktoś tupie jak słoń i biegnie na b np. Pozdro. Czekam na rozstrzygnięcie sprawy.
____________________ "Gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli"
Tak tutaj robimy, jak koles wstawi ssy a mamy jakies zastrzezenai to dorzucamy sie demkiem :) a to co patrzyles sciane to niby w jakim celu, slyszales srodek i w panice nagle zaczales patrzyc na sciane, nie na okno, nie an brame, tylko perfidnie na sciane a oni byli juz blisko wiec kazdy normalny by szybko sie chowal i patrzyl brama/okno ale Ty nie.. Ty wolales prosto zerknac na sciane! (w dodatku nei ogarnales radaru bo to Twoi byli wiec nie krytykuj mnie ) p oza tym wbiegajac na bsa (sam poczatek demka) goscia na kominie widziales odrazu ale (wiedziales -jak juz wspomniałes ze nagrywam demko) dlatego celowales na niego ale gdy zauwazyles ze jest w samym rogu i Cie nie zobaczy jak wbiegasz na podest to go olales w celu zmylenia mnie jako admina :) ale potem odrazu na niego celowales i bum bum :)
najdziwniejsza akcja byla tą akcja na respie CT, ale jej nie bede opisywal, bo nawet Dziadzia stwierdzil, ze akurat ta akcja jest podejzana
Nie gniewaj sie na mnie, to jest tylko demko do oceny w celu sprawdzenia Ciebie czy czegos nie masz, nie jakies osobiste porachunki albo cos nic do Ciebie nie mam wiec prosze nie najezdzaj na mnie znowu bedac obrazonym ok? Pozdro.
Bo widzisz chłopaku, ty tez nie lubisz gdy ktoś Cię podejrzewa o czity domyślam się więc reagował byś podobnie co ja.
Nie najeżdżam tylko się bronie bo nic nie miałem , jak już wcześniej wspomniałem nigdy nie grałem na haxach. Miałem dobrą passe i dlatego uzyskałem taki wynik a nie inny. Wbiegając na respa ct (wcześniej sprawdziłem tabulatorem ilu ct zostało "1" ) więc automatycznie sie domyśliłem że może kampić na respie co też nie powinno być tolerowane. To jest logiczne i proste jak budowa cepa,w tej grze się również mysli co się robi a nie biegnie przed siebie nie rozglądając się wogole...
Jako dowód moge wstawić własne screeny które zrobiłem na pamiątke sobie samemu.
To może się podzielisz jako pierwszy co o tym sądzisz?
I jeszcze jedno...wiedząc że admin patrzy na to jak gram nie ryzykował bym gry na wh bo szkoda tak fajnego serwera. Wiedziałem ,że i Ar3ha jest na spect i dziadzia. Ar3ha jak już sprawdzal mógł walnąć te screeny,jego błąd jako admina. Ja i tak bym się odwołał do tego.
Ostatnio zmieniony przez Mdc 2012-01-03, 19:57, w całości zmieniany 1 raz
No ale czemu przeżytek? I na tych co zrobił cinkov i na tym co ja zrobiłem widać dokładnie że zero prześwitu przez ściany...-.-
Nie sądzę żeby ktoś się zniechęcił. ; )
Jak uważasz że gram na haxach to po prostu powiedz. ; )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum