Post numer: #1Wysłany: 2012-01-02, 18:46 unban Hajpas
nick: Hajpas
Kto ukarał : Areha
Mapa : de_dust2
Godzina : 18:42
Data : 02.01.12
Powód kary : obrazanie
Skoro szanowny Pan Areha sadzi ze zwracanie uwagi to obrazanie to pogratulowac bym chcial bardzo wszystkim za danie funkcji admina osobie nie kompetentnej. Zwrocilem mu uwage ze napina, ze za bardzo wkreca sie w admina, po czym dostalem kicka, pozniej bana.
Zastanowcie sie nad tym Panem jeszcze raz, bo wiekszosc ludzi na servie sie na niego skarzy ;)
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez to pl4y[H] 2012-01-02, 18:55, w całości zmieniany 1 raz
Wklej konsole, jesli grozby i wyzwiska to zwracanie uwagi to pozdrawiam. A ban na 1h za obraze i grozby zgodny z regulaminem. Pozdro, polecam zapoznac sie z nim, jesli chcesz krytykowac moja prace na servie.
Ostatnio zmieniony przez [A]r3ha. 2012-01-02, 18:49, w całości zmieniany 1 raz
Ty oskarzasz Ty wklejasz, teraz jzu wiesz, czemu nei dostales tutaj adma, ja pracuej zgodnie z regulaminem, wklej rzekomy dowod to bedziemy dyskutowac, jak dla mnie temat do zamkniecia. bynajmniej z mojej strony do czasu uzyskania rzekomego dowodu. pozdrawiam.
Misiaczku dowod to chyba Ty powinienes podac, bo Ty dales bana to po 1, po 2 nie dostalem admina bo nie wypowiadam sie na forum, za to Ty dostales bo lizales D kazdemu;)
Po 3 nie wyskakuj mi z regulaminem bo go nawet na oczy nie widziales, skoro zgodnie z regulaminem jest wyzywanie graczy co Ci rowniez sie zdarza to gratuluje Ci gdyz jestes łosiem, grzecznie oczywiscie mowiac. Chcesz dowodow? prosze od tej pory kazda drobnostke do ktorej bedzie mozna sie doczepic i bedzie powiazana z Toba ujrzysz na tym o to forum, i jeszcze jedno, nie udawaj wielkiego Pana na forum, bo na servie udowadniasz jaki z Ciebie prostaczek;)
Bywaj mistrzu!
jestes the best ;**
Ostatnio zmieniony przez to pl4y[H] 2012-01-02, 19:02, w całości zmieniany 1 raz
Odkad mam adma, nie wyzwalem ani jednej osoby nawet od bota wiec mi tutaj nie chrzan, po za tym, zawsze Ty bluzgasz wiele, zzanim adma mialem to ciagle mnie wyzywales, a za to lizanie dupy to powinienes dostac conajmniej upomnienie na forum za taki ,,zart" spoko, dokumentuj kazdy moj rzekomy blad zobaczymy =)
Tak przeklinam, ale nie kieruje bluzg bezposrednio do osob majac na celu obrazanie ich
Prosze bardzo, popodlizuj sie troche to moze zalatwisz dla mnie upomnienie ;) i To chlopcze nie byl zart tylko szczera prawda ;**
Bledem jest to ze w ogole tu jestes
Składasz skargę, popierasz ją dowodem. Nie ma dowodu skarga jest nieważna.
Arek, jak i każdy inny @, musi dać dowód w wypadku perma. W wypadku skargi ma na to 48h. Twój ban jest godzinny, więc sobie poczekasz.
Panowie, już nie naście, tylko dzieścia lat, a o łopatkę się wykłócają.
to pl4y[H] napisał/a:
Tak przeklinam
Przy wcześniejszych zasadach, jeszcze za czasów FFA z pukawki, za byle debila, ciote lub idiotę, nie wspominając o paniach lekkich obyczajów masz bana na dzień:) Wtedy to była taka kulturka na serwerze ze hoho. Coś mi się wydaje trzeba do tego wrócić.
#dziadyga: Sam sobie bede bany dawac za obraze? :D
Dzieki faces za teoretyczne wsparcie :) Ja wlasnie za przezwiska lekki, uniesienia momentem daje kicki, ale jak ktos jest wyjatkowo upierdliwy lubi grozi i ma sie za boga to go szybko prostuje banem do 4h tak jak w regulaminie. Ja sie z nim nie wyklocalem, tylko po prostu bronilem siebie, gdyz jestem na testach itp.
Popieram mysl, z tymi surowszymi karami za wyzwiska - co jak co, ale ludzie przychodza sie zrelaksowac a nie tylko sie denerwowac itp. z powodu innych nie kulturalnych graczy, takze luzz i gramy ;P
Na dniach wrzucę regulamin na dd2 do akceptacji. Nie wszyscy wchodzą na forum, tak więc nie mają pojęcia, że panują jakieś zasady.
Będzie tam dopisek o celach mapy oraz o kulturze słowa.
Każde wyzwisko będzie nagradzane minutowym banem, w wypadku obrazy rodziców można nawet dać na dzień. Za przekleństwa upominamy. Jeśli ktoś nagminnie będzie przeklinał do mic kickujemy. Może sobie sklinać pod nosem, nie musi przy tym trzymać klawisza, żeby każdy musiał słuchać jego jęków.
Takie były kiedyś zasady i do nich powrócimy.
To samo się tyczy powodów banów Admini:) jak czytam je na bansach to niekiedy aż głowa boli. Wystarczy papa albo wypad, a nie od razu cytujecie Bogusia Lindę.
Adminów proszę już o egzekwowanie tego co napisałem powyżej. To, że sami mają zachować kulturę już nie wspominam, bo to jest oczywiste:)
Bede nad soba panowac.
Czuje delikatna aluzje co do mnie. :D
Dodaj duza klauzure, ze jest to serwer FFA, o zalozeniu TP (paka-obowiazkowa, a jesli znajduje sie chetny gracz w TT na prowadzenie - to nalezy go SLUCHAC ! )
E dlaczego sam sklinam jak mnie bezgłowowcy wkurzają:D ale ku ogólnemu porządkowi trzeba trochę "ucywilizować" serwer.
Temat ze skargi przemienił się w zupełnie co innego. Zamykam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum