Jesteś adminem a nie wiesz nawet jak złozyc odwołanie. Przestań zachowywac się jak dziecko, swoje głupie komentarze zostaw dla siebie.
Najpierw złóż poprawnie odwołanie, potem może dostaniesz ub.
To co to ma byc? zamykam, a autor tematu następnym razem zostanie nagrodzony warnem.
//
Po pierwsze sKuLL* masz stosowac się do wzoru jak każdy, nawet jak nie dostałeś tego bana. Zamiast zakładac nowy, niepotrzebny temat mogłeś wyslac te ss na pw dla LoCka/Akiego. A nazwałem Cię dzieckiem ze względu na poziom, który reprezentujesz swoimi wypowiedziami, jak i ostatnie Twoje akcje na serwerze.
Używaj w swoich wypowiedziach przecinków, będzie to lepiej wyglądało.
Ostatnio zmieniony przez Bango 2011-10-17, 23:11, w całości zmieniany 2 razy
po pierwsze Bango jesteś nie w temacie wiec prosze cie nie ubliżaj mi bo i tak juz jestem spychicznie wykończony po dzisiejszym dniu !
To są ss'y wstawione ze względu na to bo danon i lock chcieli to wstawiłem a ban nawet nie dostałem wiec nie mam powodow składac jak w regulaminie jest bo to sa tylko i wyłacz ss'y za które nie dostałem bana !
wiec prosze cie bango jak nie jestes w temacie nie obrazaj innych okej bo to nie jest fajne ! mowisz do mnie zebym przestał sie zachowywac jak dziecko, ale sam sie dobrze nie zachhowales
____________________ sKuLL*
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum