Post numer: #1Wysłany: 2012-01-31, 13:05 [SS] iAiM+------
Mój nick w grze :iAiM+------
Kto ukarał :cinkov
Sposób kary : ban
Czas kary :perm.
Mapa :de_dust2
Godzina :12 54
Data :31.01.12
Powód kary :SS
Treść odwołania :Hmmm...co ja mogę napisać, powód admin miał dobry, żeby zrobić mi SS bo zeskanowałem go w dosyć niestandardowe miejsce, więc zdziwienie było :D Pamiętasz cinkov?
Jeszcze mogę od siebie dodać, że wszystko co tam pokazałem na ffa czyli skany, rushe itp. możecie się nauczyć z moich tutoriali na YouTube ------> www.youtube.com/user/SpesOWN
Naprawdę nie ignorujcie linku, bo nauczycie się sprawdzonych rzeczy, nawet powiem Ci cinkov, że ten dzisiejszy skan jest pokazany na jednym z filmów ;]
Oto wycinek z konsoli:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Banned by admin cinkov
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.FPScs.net
[AMXBANS] Reason: 'SS na FPScs.net'
[AMXBANS] Length: 'permanently'
[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:35045716'
[AMXBANS] Your IP: '87.205.237.243'
[AMXBANS] =======================================
Jeszcze wrzuć tutorial na YT jak mieć info od God i bedzie unban - demko do oceny, jak dla mnie bez wątpliwości, w dodatku pali głupa i strzela i paczy tam gdzie nikt nie paczy tak o, żeby zmylić admow, np na respie terro szczelał w ściankę nad miejscem walenia z awp - tam kampi ktoś raz na sto lat :)
http://www.speedyshare.co...11111aimmmm.dem
To mnie rozbawiłeś Arhea czy jak Ci tam.
Wszystko co pokazałem na demku to standardowa low gra. Wtedy akurat się bawiłem w straszenie przeciwników, bo coś za mocno raszowali
No więc moja ocena demka:
-Gracz ma kontrole nad mapą wie co się dzieje kiedy trzeba cofnąć itp.
-Gracz nie opanował idealnej kontroli recoila z m4
-Gracz lubi się bawić z przeciwnikiem, który potrafi zaskoczyć głupimi zagraniami, przez co Gracz czasem panikuje, jednak jakimś fartem zabija
-Gracz lubi strzelać na słuch tzw. "prefire" i opanował skany
- Gracz wychodzi najszybciej z respa przez co ma kontrolę nad miejscami których broni
-po analizie demka oceniam jego umiejętności na 3+, bo nie pokazał idealnego celowania i za często panikuje, oraz wykorzystuje przewagę lepszego pingu od większości
No to teraz PODEJRZANE akcje!
10:45 - po wrzuceniu flesha przed którym nikt nie miał szans się obrócić, spokojnie można wejść do trupa i rzucić hg tym, co prawdopodobnie cofają po fleshu
10:46 - 10:52- teraz wystarczy spojrzeć w lewo i błagać, żeby stało tam 1337 oślepionych
przeciwników, zaskoczeniem podczas tej akcji było tylko to, że jakiś non steam czekał NIEOŚLEPIONY na schodkach. Najpierw wyeliminowałem oślepionego, później starałem się zabić tego ze schodków, na szczęście się opanowałem i hedzik ;]
10:53 - prefire dla jakiegoś randoma, któremu nagle przyszłoby do głowy żeby się wystawić- jak widać nieudany
10:56- najpierw skanowałem bardziej na lewo, bo częściej ustawiają się przy tej ścianie, skany nie wchodziły, więc trzeba skanować na prawo
10:58 - co za fuks spodziewałem się jednego fraga, a tu 2! co za fuks, przyznam że w tamtym momencie zdziwiłem się
11:02 - 11:05 - spodziewam się, że mogli zejść dolnym i robić mi plecy ze środka, dlatego idę powoli - CZYSTO
11:09 - jeszcze skanik ;]
11:12 - po tym strzale z awp, spodziewam się środka, no i wygrana runda
11:30 - no a tutaj pokazuję rasz CT galą, taki mój standardowy na ffa :D( miałem go pokazać w How to become Pub Hero #6, jeszcze zobaczę :D ).
Często się zdarza, że Terro najpierw idą na pełnej galą i nagle się skradają i chowają za to pudło ile razy się nie spojrzałem w to miejsce i ginąłem, dlatego doświadczenie jest :D
11:35 - nikogo nie ma za pudłem no to teraz modlić się, żeby na gali było 1337 oślepionych Terro, zobaczcie jak daleko byli dopiero!
11:36 - obijam ich bardzo defensywnie, bo po prawej na daleko stoi terro, te lamusy zawsze tam CPLują zamiast mi wbijać na galę, zauważcie jak jeden z nich tam przebiega
11:39 po tym granacie na pewno już nie podejdą :D, a jak podejdą to BOOOM i leżą xD
11:40 - ewidentnie zły skan sooo bad ;/ ale to wynikało z lekkiej paniki BUUU dlatego oceniłem się na 3+
11:43 - dobrze że uciekłem, bo te lamusy zawsze rzucają pełno granatów zamiast się strzelać ze mną :D no i przy ucieczce jeszcze prefire, jakby ktoś chciał wyjść nagle ;D
11:44 - za takie blokowanie powinny być bany za unskilled play
11:49:30 - słyszę że ktoś biegnie więc napieprzam, nagle jakiś ulow wyszedł na shifcie xD
cały magazynek, żeby ich wystraszyć no i profilaktycznie gdyby ktoś jeszcze chciał wyjść :D
12:00 - to jest to co mówiłem, za takie zagrania powinny być bany, siedzę cicho na gali, a tu nagle CT biegnie na pełnej i w 12:04 wybiega żeby zginąć totalny retard, no i ledwo co zabijam bo jego lecące ciało zasłania mi widok
12:05 - jeszcze jeden na gali! mówiłem! oni zawsze siedzą za tym pudłem
12:06 - jak siedzi, to niech siedzi chcę go zeskanować, a tu nagle jakiś impuls w jego mózgu nakłonił go żeby wybiegać i strzelać w biegu... żenada
12:07- trochę mnie wystraszył tym zagraniem i ledwo co ogarniam recoila :( dlatego 3+
12:16 - O.o biegnie i nagle się zatrzymuje, bo mnie zauważył, nienawidzę tego ( i kto tu powinien mieć bana? przeciwnicy których biję nawet jak mają wh), pomyślałem, że będzie się teraz skradał albo nagle wybiegnie i będzie strzelał zanim mnie zobaczy... dlatego odpowiadam "prefirem"
12:20 - nadal nie chciał wyjść więc postanowiłem cofnąć, ale ktoś zginął na gali więc pomyślałem że to on wieć wracam
12:23 - a jednak tu jest! co za ułomny przeciwnik... jak go zauważyłem od razu puściłem serię, może chciałby się nabić na kule :D
12:26 - wolał zginąć w ten sposób :D
No i koniec dema :( szkoda że takie krótkie a myślałem, że coś więcej pokazałem
Ja Was pozdrawiam i życzę miłego analizowania :D jak jednak znajdziecie WH to wrzućcie mnie na blacklisted.pl to będzie mój pierwszy BL ;]
Po prostu nie bede sie rozspisywal jak jakis chory czlowiek, wszystko widoczne na demku, Twoje tlumaczenie jest conajmniej smieszne, widac wyraznie, ze cos masz i ze wiedziales, ze Cie obserwuje dlatego zgrywales momentami ***** :) pozdro :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum