Post numer: #1Wysłany: 2012-01-25, 19:43 Skarga na admina Heleniarz
Niejaki admin Heleniarz dzis o godzinie 19;34 zbanowal mnie permamentnie. Nie zrobiono mi zadnych ss'ow, nikogo nie obrazilem, ani co najwazniejsza - nie czitowalem. Skoro nie czitowalem, nie obrazilem nikogo, to za co ten ban? Zakladam ten post, zeby adminowi Heleniarz, troszku skrocic i zwezic obroze, bo to jak zachowuje sie na serwerze, nie przystaje na zadnego doroslego gracza, a tym bardziej na admina.
Zadam odbanowania,
Pozdrowiania dla tych ktorzy jeszcze mysla ;)
YYYY, z tego co wiem, skargi składa się w dziale skarg, na forum się ludzi szanuje i nie żąda się, tylko się prosi, żądać to Ty możesz obiadu od żony, pozdro.
Macie racje, za te moje wypowiedzi w poscie pierwszym przepraszam, ale kiedy dostalem bana za nic, to jak czlowiek tutaj sie nie moze zdenerwowac lekko i nie przebierac w slowach.
Co do zony. Widac ze jej nie masz, wiec chyba nie wiesz co mowisz [A]r3ha. Zastanow sie 3 razy, nim napiszesz komentarz tego typu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum