Nr Użytkownika: 5929 Wiek: 17 Dołączył: 03 Wrz 2011 Tematy: 0 Posty: 46 Skąd: Zielona Gora
Post numer: #1Wysłany: 2011-11-08, 20:54 Przypadkowy ban
SIemka, dzisiaj 8.11.2011 godz. 20:40 jakoś, dałem bana przez przypadek jakiemuś koledze na 2 dni. Już pisze jak to było. Wszedłem na server. Wszyscy byli na spect. Dowiedziałem się, że jest cziter. Miał on zmienny nick i bardzo trudno było go zbanować. Niechcący zbanowałem kolegę przez to zamieszanie. Wszystko tak szybko się działo. Mimo tego 3 razy go zbanowałem i nie wrócił za trzecim. Osobiście wychodzę z założenia, że jutro wróci. Mam wielu świadków, że to było w celu zbanowania czitera, np. Arecha, Luq. i 27 innych osób. Przepraszam kolegę poszkodowanego
Ostatnio zmieniony przez WSRH 2011-11-08, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
Tak, widzialem to wszystko, w calosci sie zgadzam, zrezta nie pierwszy raz widze, zeby ktos przypadkowo dostal bana przy banowaniu tego czitera ze zmiennym nickiem, po prostu sie zdarza ;p WSRH, Dziadzia, TIng, to admini, ktorzy aktywnie uczestnicza w zyciu servera, takze wielkie plusy dla nich.
Anon też uczestniczy, tylko poj*e* skoczył przez okno xd. Nie przejmuj się stary, mi by się nie chciało usprawiedliwiać na forum, szacunek dla cb. Każdemu może się zdarzyć. (takich czitów na ip banować.! nicku nie musisz trafiać)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum