to teraz mam kłopoty bo szukałem cały dzieni tych ss i nie ma poczytałem trochę na necie i ze nie zapisują się na Windows 7 lol to se już pograłem już byłem ucieszony ze udowodnię ci ze gram czysto a tu figa z makiem
może jakieś propozycje jak znales ss ^^ bo ja juz nie wiem jak brałem na xp ale nie ma ;( folderze cs ogólnie...
no wpisałem ale i trzeba zmienić Windows XP i dopiero się zapisuje hyyy ale co się nie zmienia jaki błąd wyskakuje a tego błędu nie ma na googli i nie pozawala na dostęp tez nie wiem czemu ;(
Człowieku , ja od 2 lat mam win7 , ssy miałem robione wielokrotnie , zawsze się zapisywały w folderze z cs'em. Poprostu masz coś i kręcisz taką bajeczkę.
Ja jak wrocilem do cs'a rok temu i na pewnej serwerowni zrobiono mi ss'y i sie nie zapisaly na win7. Unbana nei dostalem, a potem bodajże Trawnik wyslal mi jakiś link jak to naprawić i od tamtego czasu się zapisują normalnie.
no zrobiøem tak jak na linku i nie ma ss ale zoczyć trzeba czy jak ktoś zrobi mi ss ale mam bana na serwie bo dali mi za czatowanie pajace za skanowanie to jest ban ^^
[ Dodano: 2012-01-15, 17:02 ] http://imageshack.us/phot...ust20001pa.png/
jest zrobiłem ss zapisują się ^^ widzę ze tu jest wiele modrych ludzi . proszę o ubana dać mi kolejna szanse szkoda ze nie mam tamtych ss to bym udowodni ze gram czysto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum