Post numer: #1Wysłany: 2011-12-20, 14:33 GieKSa unban
Mój nick w grze : GieKSa
Kto ukarał : faces jakis
Sposób kary : ban
Czas kary : permanent
Mapa : de_dust2
Godzina : 14.30
Data :20-12-2011
Powód kary : podejrzenie nieczystej gry
Treść odwołania : gram czysto od lat.
Te areha albo dziadzia wezcie mnie tam odbanujcie bo bana znowu dostalem za skilla... w dodatku nie dal zadnych demek ani mi screenow nie zrobil. Po prostu tak o mi walnal bana i sie cieszy nie... Gratulacje tam faces ale w ten sposob nie zrobicie kariery na tym serwie cale zycie bedziecie mieli botow na serwie jak bedziecie banowac normalnych graczy.
Z gory dzieki. Nick - GieKSa jak co.
Ostatnio zmieniony przez zielonka 2011-12-20, 14:38, w całości zmieniany 3 razy
Ja tylko opiszę jedną twoja akcje.
Byłeś na b, przed brama był koleś, Ty cały czas patrzyłeś w bramę jak koleś się odwrócił wychyliłeś się i go zabiłeś i od razu spojrzałeś na skrzynki przy oknie przed b i zacząłeś strzelać. Powiesz ze ten typ przed b to fart ale drugi ? Nie mogłeś wiedzieć że tam jest a Ty na pewniaka wyskoczyłeś i od razu zacząłeś w niego napierdalać. ( to był @@@@@@@@@@@)
Następnie zbiegłeś środkiem i od razu czekałeś aż wychyli się z a. Jak go zabiłeś momentalnie spojrzałeś na gale bo zbiegał tam koleś, tylko że na początku nie było go słychać a Ty już tam leciałeś. Z tej akcji cały serwer miał bekę bo była na prawdę magiczna.
BUAHAHAHAHA Stary o akcji na b z @@@@@@@@@@@@@@@ to ja typa slyszalem obok skrzynki a o 2 akcji nie pamietam byc moze byla magiczna ale co z tego no moze farta mialem nie wiem stary odbanuj mnie bo nie moge czytac co ty tu wygadujesz xd mogles mi chociaz screeny wtedy zrobic obojetnie nie wiem demo byle co :D:D
Stary nie masz zadnych dowodow na to ze mam wh i mnie banujesz za damski ch (tzn. za skill) odbanuj mnie i tyle no i zrob mi te ssy kiedy ci sie podoba... czekam.
może jakieś proszę? I to ja ci dałem bana nie fast, nawet nie ogarniasz rang na forum.
akcji o której mówił fast (a raczej Mateusz) niestety nie nagrywałem, ale zaraz po tym był rec. Na demku widać jak ładnie przy odbijaniu bsa celujesz w kwadraciki. Nie wiem jak ty, ale ja nie namierzam w skrzynie od razu przy wejściu, tylko w obszary "odsłonięte". Doskonale wiedziałeś gdzie przycelować.
Na tej serwerowni już miałem do czynienia z ludźmi grającymi od lat na wh, mieli to tak wyćwiczone, że kontrolowali mylenie ścianek, dla zmyłki pilnowali miejsca gdzie nikt nie szedł, lub nawet podkładali się od czasu do czasu itp. i dla mnie jesteś właśnie taka osobą.
Demko prześlę jutro rano może. Taka nagroda za twoje zachowanie na forum.
W sumie to wiesz co mi to juz zwisa wez se to demko wyslij lepiej do valve bo w sumie mi sie nie chce go ogladac tam zdecyduja czy mi steama zbanuja. Ty mnie juz nudzisz po prostu nie mozesz sie pogodzic ze jestem lepszy i banujesz mnie za damski chuj... no ale co zycie... ciebie to boli a mnie pierdoli... pa :)
Prosił bym o ponowne rozpatrzenie unbana dla ZielOOOOOONEGO - Gieksy gdyz gram z nim mixy i widze, ze ten chlopak jest czysty, nie raz go zaskocza gdy on nawet nie zerknie na ta strone, ma chlopak refleks i skilla jak dla mnie, prosze o druga szanse dla kolegi i wtedy ewentualnie sie mu przygladac, pozdro :)
Też grałem miksy z ludźmi którzy mówili coś innego, a jak się potem okazało uciekali od granatów, które nie leciały po tej stronie ściany, co myśleli.
Nie rozpatrujemy ub z tego względu ze gra z tobą mixy tylko na podstawie demek. Jeśli pojawi się ktoś, kto twierdzi (na podstawie demek), że jest on czysty, możemy podyskutować dalej. Konsultowałem demko z 3 adminami, stwierdzili to samo co ja. Nikt oprócz ciebie teraz nie mówił (hmm co ja to miałem powiedzieć? aha na podstawie demek), że jest klir.
To, że ogarnia na mixach nie znaczy, że nie odpala na FFA.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum