Nr Użytkownika: 6179 Dołączył: 05 Lis 2011 Posty: 1 Skąd: za ściany
Post numer: #1Wysłany: 2011-11-05, 02:19 Capinta [tt] ssy
Mój nick w grze : Capinta [tt]
Kto ukarał : [t]iNg.0
Godzina : 02.00
Data : 05.11.2011
Powód kary : jestem za dobry
Treść odwołania :Po 1 to trochę lipa ze trzeba się rejestrować żeby wrzucić zasrane ss (większość pewnie po prostu ma to w dupie i zmienia srv na inny ffa bo na ch.. tracić czas na rejestracje -.-), po 2 nie wiem na jakiej zasadzie dostałem bana :/ nie wiem czy gracie tam na słuchawkach, głośnikach czy w ogóle bez dźwięku ale jak by znalazł się jakiś normalny admin to by był w stanie 'usłyszeć' to co ja i nie było by kłopotu. Po 3 to sam bym zrobił tak jak w historii opisywanej w punkcie 2 tylko ze po prostu zależy mi na 'czystej kartotece' wiec wrzucam pieprzone ssy na pieprzonego speedy. No i kończąc ten smutny monolog chciałem podziękować adminowi [t]iNg.0'owi za zmarnowanie pół godziny mojego jakże ważnego czasu wolnego. Pozdro & poćwicz!
P.S. Jeżeli Capinta [tt] zabije Cie przez ścianę... To już wiedz ze coś się dzieje!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum