Post numer: #1Wysłany: 2011-11-02, 09:12 ban hellou moto
Mój nick w grze : hellou moto
Kto ukarał : Anon
Sposób kary : ban za haxy
Czas kary : permanentny
Mapa : de_dust2
Godzina : 08:44
Data : 02.11.2011
Powód kary : haxy
Treść odwołania :
http://www63.zippyshare.com/v/99388043/file.html
Sądzę, że niekiedy admin powinnien sam oglądnąc grę kogoś, a nie sugerować się zdaniem innych. pozdrawiam adminów...
Ostatnio zmieniony przez amateur_- 2011-11-02, 14:37, w całości zmieniany 1 raz
Dlaczego zawsze każdy musi dyskutować?
Takie są wymagania, poza tym wątpię ze anon zrobił 3 ssy, a więc nie wrzuciłeś wszystkich ssów a bez tego ub nie będzie... Im szybciej się zastosujesz do wzoru tym szybciej ktoś to sprawdzi, byś zrobił tak od razu już byś miał ub, a tak poczekasz aż przyjdzie ktoś inny, bo ja niestety wychodzę na uczelnie.
śmieszny jesteś z tym antyss'em... racja, nie miałem zrobionych 3, tylko 4(mój błąd, nie zauważyłem go), link do poprawionych 4 screenow poniżej. Więcej screenów nie było na pewno robionych, head admin niech sprawdzi w logach.
#Ting.0 o co Ci chodzi? ;o zaprezentuj trochę kultury, ja jako gość serwera, nie obraziłem jeszcze nikogo,a Ty jako admin na wejściu piszesz takiego posta, który na dodatek nic nie wnosi do tematu...
Ostatnio zmieniony przez amateur_- 2011-11-02, 15:14, w całości zmieniany 1 raz
O to że się mądrujesz nie wiadomo jak, a jednak miałeś 4 ssy nie 3, a zapierałeś się że Anon zrobił tylko 3. Nie obrażam Cię wyrażam delikatnie swoje zdanie.
LoCk sprawdzi wtedy dostaniesz/ lub też nie UNBANA. DO tego czasu czekaj czekaj czekaj. Żadne mądrości nic tu już nie wniosą...
____________________ ... " to jest przecież niemoralne,
żeby coś co stworzył bóg,
było nielegalne " ...
według Ciebie się wymądrzałem? ;o no to chyba masz lekko skrzywioną perspektywę... to była Twoja opinia i to kulturalna? " na moje za sam pysk" - http://pl.wikipedia.org/wiki/Opinia_(pogl%C4%85d), ale co tam haters gonna hate, a za co że się pomyliłem z tymi 4 screenami przeprosiłem i to chyba świadczyło o dojrzałości, że się przyznałem, miło byłoby gdybyś jej też gdzieś poszukał ;)
Kolego,nie spamuj bo po co prowadzić taką bezsensowną dyskusję eh?
I tak musimy czekać na kLoCka bo musi logi sprawidził logi więc zakończyć spam tutaj proszę
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum