Post numer: #1Wysłany: 2011-10-23, 19:34 Ting.0 ku zagładzie kodów.
Nick na serwerze : [t]iNg.0
Mam lat : 21
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : Od około 11 roku życia, z przerwami...
Gram na (steam/nosteam) : Steam
Chcę zostać adminem bo : Zacznę od faktu, że nie spotkałem poza Lokiem żadnego admina na serwie a gram jakiś czas. Różne pory dnia i nocy zasiadam do komputerka, co daje mi możliwość grania o różnych porach dnia, większa ochrona serweru, szczególnie godzinami nocnymi / wieczornymi. Naprawdę denerwujące są chwile, jak dzieci piszczą do mikrofonu, a niestety niema kto dać muta...
Byłem już adminem na serverach : Tak.
Forma płatności przelew/sms : Przelew.
Poświęcam dziennie grze : Nie jestem w stanie odkrślić : > od 2h do 10 około..
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : lubie placki ?!
O sobie mogę powiedzieć, że : Potrafię rozpoznać kody, od uczciwej gry.
Dla innych graczy jestem :Graczem.
Na tak wiek i staż gry, podanie też mi się podoba, niby zwięzłe ale starannie zrobione i bez głupich tekstów.
Na nie staż na forum. Zawsze mnie to zraża:/
Z tym, że nikt prócz loka nie gra trochę przesadziłeś:D musisz mieć wielkiego pecha i trafiać tylko na niego:)
Steam też na + wiec ode mnie na Tak
Szczerze mowiac nie widac zebys tyle gral w csa ale nie mi to oceniac na serwerze jestes cichy i nie napinasz sie przez kabel jak wielu tutaj graczy.. To jest wielki plus.. Jezeli moge oddac swoj glos to byl bym na tak..
____________________ Chciałbyś być graczem,tak jak ja bracie?Chciałbyś być graczem,Pozdrawiam Cię środkowym palcem!
O sobie mogę powiedzieć, że : Potrafię rozpoznać kody, od uczciwej gry.
o stary, pojechałeś.
śmie powiedzieć że nie widuję Cię na serwerze wcale, jak na tyle godzin gry jak napisałeś.
Staż gry ? hmm, powstrzymam się.
NIE.
"o stary pojechałeś" : ) poświęcam grze, nie oznacza że gram tylko na FPScs. Nauka czytania ze zrozumieniem, lubie DM jak i GunGame mam kilka favoritów... Jak i nie zawsze jest slot wolny bym grał...
Więc pozostawie to bez komentarza.
Staż na 4um :
Adminowałem 11miechów na war3ft Sieczkarni, sieć która się rozpadła kilka miesięcy temu, wtedy zrobiłem przerwe. Wracam i nie mam gdzie grać, z Lokiem gadałem na temat war3ft, lecz nie odbiegając od tematu, Na tamtej sieci co do forum miałem modka, wraz z "przyjaciółmi" ogarnialiśmy połowę serwerów tamtejszego h@, jak i całe forum w kilka osób.... H@ był tylko od zrobienia opcji ctrl + v z wątkiem w podaniach o admina :
"napisz na gg"
Resztą na forum zajmowałem się ja, wraz z kilkoma wyznaczonymi osobami, tuteszy staż zależy od 1 spotkania z forum czyt. wczoraj. Z biegiem czasu napewno się to zmieni : )
A no nie widziałem poza dziadzią żadnego admina, po wypowiedzi teraz widze że on chyba ? Takowego posiada, więc sory mój błąd widziałem 2 lOka i dziadzie ; D.
Nie spinam, szanuje każdego zdanie miło je poznać :)
Ostatnio zmieniony przez Ting.0 2011-10-24, 20:37, w całości zmieniany 1 raz
Byłbym skłonny zmienić zdanie, jesteś osobą piszącą na spokojnie, używając przy tym interpunkcji i pisząc ze zrozumieniem, doświadczenie też posiadasz jeśli prawdą jest to co wyżej napisałeś, ale chciałbym widywać Cię częściej na Fps'ie :)
ps. po ' , ' stawiamy ' spację' potem produkujemy się dalej :)
Nie nadużywając spamu ;D pisałem na ostrej fazie, więc mogło się zdarzyć.
Staram się grać jak tylko mam wolny czas, niestety bywają dni gdzie ciężko go znaleść : P lecz jestem pewien, że jeszcze zdarzymy się razem nastawiać pak czy też bronić bs-ów; )
____________________ ... " to jest przecież niemoralne,
żeby coś co stworzył bóg,
było nielegalne " ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum