Nr Użytkownika: 5929 Wiek: 17 Dołączył: 03 Wrz 2011 Tematy: 0 Posty: 46 Skąd: Zielona Gora
Post numer: #1Wysłany: 2011-11-05, 19:56 The Killer
Nick na serwerze : The Killer
Mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : dluugo juz nie ogarniam
Gram na (steam/nosteam) : nonsteam
Chcę zostać adminem bo : na serverze jest co chwile jakis cziter, a admina brak.
Byłem już adminem na serverach : Cs-piskistyl.pl , i 2 innych
Forma płatności przelew/sms : przelew
Poświęcam dziennie grze : 3-4h w weekendy prawie caly dzien. Czasami nocki, wiec bd pilnował server.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Doskonale współpracuje z dziadzią :D Jest moim bogiem ;p , pomagam z cheaterami, np. nagrywając demka i wrzucajac je na forum.
O sobie mogę powiedzieć, że : dla cheaterów jestem bezlitosny. zzawsze doradzę, pomogę jak trzeba. Utrzymuje zasade: kultury słownictwa.
Dla innych graczy jestem :Kolezenski, lubie rozsmieszac :D bez obelg, bluzg itp. ;) zemna gra staje sie weselsza :D
Ja jestem na tak. Jak widać zajął się czym trzeba gdy inni tylko płakali, że biegają cziterzy. A adminów naprawdę brakuje... żeby w wieczornych godzinach robili co chcą to jest k... przegięcie.
Jestem na nie, bo za mało udzielasz się na forum. Serwerownia to nie tylko serwer, ale także forum. Już Ci kiedyś mówiłem, że najpierw daj nam się poznac, a dopiero potem składaj podanie.
Ja jestem na tak !
I to chyba wieksze moje TAK w wiekszosci podan.
Mimo braku komend admina, jest naprawde ogarniajacy.
Nie truje dupy o byle kogo, ze cziter po pierwszej rundzie.
Chlopak jest ok, mimo wieku.
Ja jestem na tak !
I to chyba wieksze moje TAK w wiekszosci podan.
Mimo braku komend admina, jest naprawde ogarniajacy.
Nie truje dupy o byle kogo, ze cziter po pierwszej rundzie.
Chlopak jest ok, mimo wieku.
--------------------------> tak ,ponieważ często go widzę na serwerze, jest kulturalny, w porządku człowiek. Non Steam mnie nie odrzuca od mojej decyzji, bez wahania czysty, prezentuję grę na poziomie. ----------------> Tak
Moje nie za Steam, skoro stać Cie na opłacanie adminów itp itd, najpierw zakup steam, gracze widząc ns-owego Admina, wystawiają potem sztuczne opinie o adminach ns-owych że serwer dno itp. Moim zdaniem Admin powinien mieć steam. Tylko to mnie boli.... Tak poza tym nic do Ciebie nie mam...
____________________ ... " to jest przecież niemoralne,
żeby coś co stworzył bóg,
było nielegalne " ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum