Nick na serwerze : Sanczo
Mam lat : 20
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 7 lat z przerwami
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem bo : bo gram dlugo na waszym servie codzinnie rano jest pelno czitow i rzadko widze adminow
Byłem już adminem na serverach : cs-szambo a tamtego innego nie pamietam
Forma płatności przelew/sms : ... ale 1234 powiedzial mi ze za darmo ?;p
Poświęcam dziennie grze : rano i poludnie
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : bo nie pracuje jestem ciagle w domu
O sobie mogę powiedzieć, że : ze jestes spoko gosc zawsze sie mozna dogadac heee ;d
Dla innych graczy jestem : stanowczy wulgarny (ale tylko gdy tego wymaga sytuacja ) ;d
Dziś się o tym przekonałem, za bardzo wulgarny i chyba za szybko złożyleś to podanie ;d
TAK [1]
NIE [1]
+
zalezy dla kogo , jesli widze bota ktory nie wie co to paka to mu pocisne zeby sie pajac ruszal albo biegal za paka , jesli ma wh lub aima to nie przejmuje sie tym co pisze , serwer nie dla dzieci mikto +16 wiec takich wulgaryzmow mozna juz sluchac od 16 ;p
A ja jestem na nie, nie znam Cię, posiedź na forum, ogarnij się i złóż ponownie.
TAK [1]
NIE [2]
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
hahahaha czlowieku sam sie ogarnij 1234 czyli Twoj h@ kazal mi zlozyc podanie , a Ty jestes jakich chyba poroniony bo nie widzisz co sie na servie dzieje , nie ma ani jednego admina tam albo wogole nie graja wiec po ch.j masz mnie znac czlowieku , admina mozna dac i mozna odebrac a tym czasem nie bedzie wiochy na servie z pajacami na wh i aimie . hahaha moderator jest na nie bo mnie nie zna hgahaha , trzeba siedziec czesciej na servie a nie na forum kolego
Podanie o Admina/Slota może składać tylko i wyłącznie osoba, która :
* Posiada konto na forum minimum 2 tygodnie.
* Udzielała się chodź w minimalnym stopniu na forum.
koles czaisz ???????????????????????????? TWOJ H@ KAZAL ZLOZYC PODANIE BO SZUKA ADMINOW , ZLOZYLEM PODANIE I NIE INTERESUJE MNIE CO TY MASZ DO POWIEDZENIA JESLI Z NIM GADALEM NA TEN TEMAT . GLUPIO CI BEDZIE ZA CHWILE JAK ON DA MI ADMA A TY SIE WYMADRZASZ ZE SWOIIMI TEKSTAMI . OGARNIJ SIE BO NIKT MNIE NIE ZNA , A ADMINOW NIE MACIE TAM WOGOLE WIEC NA TESTY MOGLBYM ZOSTAC TAM ADMINEM . NIE MA TAM WGL ADMINOW I NAPEWO RESZTA UCIESZYLA BY SIE BO CIAGLE BEZ KITU CIAGLE KTOS JEDZIE NA AIMIE
hahahaha czlowieku sam sie ogarnij 1234 czyli Twoj h@ kazal mi zlozyc podanie , a Ty jestes jakich chyba poroniony bo nie widzisz co sie na servie dzieje , nie ma ani jednego admina tam albo wogole nie graja wiec po ch.j masz mnie znac czlowieku , admina mozna dac i mozna odebrac a tym czasem nie bedzie wiochy na servie z pajacami na wh i aimie . hahaha moderator jest na nie bo mnie nie zna hgahaha , trzeba siedziec czesciej na servie a nie na forum kolego
Sanczo napisał/a:
koles czaisz ???????????????????????????? TWOJ H@ KAZAL ZLOZYC PODANIE BO SZUKA ADMINOW , ZLOZYLEM PODANIE I NIE INTERESUJE MNIE CO TY MASZ DO POWIEDZENIA JESLI Z NIM GADALEM NA TEN TEMAT . GLUPIO CI BEDZIE ZA CHWILE JAK ON DA MI ADMA A TY SIE WYMADRZASZ ZE SWOIIMI TEKSTAMI . OGARNIJ SIE BO NIKT MNIE NIE ZNA , A ADMINOW NIE MACIE TAM WOGOLE WIEC NA TESTY MOGLBYM ZOSTAC TAM ADMINEM . NIE MA TAM WGL ADMINOW I NAPEWO RESZTA UCIESZYLA BY SIE BO CIAGLE BEZ KITU CIAGLE KTOS JEDZIE NA AIMIE
jestescie jacys dziwni . ja sie nie prosze o admina , nie prosilem sie , ani nie bede sie prosil , pytalem czy za darmo powiedzial mi ze za darmo bo w zyciu bym nie placil za to ze bede komus sluzyl a wy jak nie macie sie komu podlizywac to * do szkoly matoly i do nauczycielek lizac im dupska , zaproponowal mi adma wiec zlozylem podanie , nie wiem po * zaczynacie glupie tematy skoro napisalem juz jak bylo , jesli nie to * ;d chcialem zrobic porzadek bo na waszym serwerze nie ma ani jednego admina i co cieszycie sie ? ok wasza sprawa , chcialem pomoc jesli dostalem taka propozycje ale oczywiscie musicie sie wykazac przez h@ buhahaha , sram na wasze wypowiedzi h@ zaproponowal mi jedno a wy drugie , was nie slucham, czekam na wypowiedz tego ktory mi to zaproponowal . z bogiem dzieci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum