Nr Użytkownika: 5922 Dołączył: 31 Sie 2011 Tematy: 0 Posty: 8 Skąd: Krakow
Post numer: #1Wysłany: 2011-09-04, 22:23 Sanczo - druga szansa bo naprawde nie ma adminow ..
Nick na serwerze : Sanczo
Mam lat : 20
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 7 lat z przerwami
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem bo : bo gram dlugo na waszym servie codzinnie rano jest pelno czitow i rzadko widze adminow
Byłem już adminem na serverach : cs-szambo a tamtego innego nie pamietam
Forma płatności przelew/sms : ... ale 1234 powiedzial mi ze za darmo ?;p
Poświęcam dziennie grze : rano i poludnie
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : bo nie pracuje jestem ciagle w domu
O sobie mogę powiedzieć, że : ze jestes spoko gosc zawsze sie mozna dogadac heee ;d
Dla innych graczy jestem : stanowczy wulgarny (ale tylko gdy tego wymaga sytuacja ) ;d
przed chwila przeanalizowałem sobie twoje poprzednie podanie i wiem, że jak dostaniesz tego @ to będą z tobą kłopoty. Piszesz, że jesteś wulgarny jak wymaga tego sytuacja, ale widze, że bardzo łatwo cie sprowokować i te sytuacje nadarzają się zbyt często. Zbyt szybko popadasz w konflikty z innymi, a wiedz, że to właśnie ci inni tworzą sieć a nie h@, my wam tylko udostępniamy miejsce do gry.
Nie wiem jaki jesteś na serwerze, ale po zachowaniu na forum jestem stanowczo na nie. Uważam jesteś podobny do Burego lub brzeszczota, a każdy starszy gracz na tym forum wie jakie z nimi były tutaj cyrki.
Zobaczę jednak co inni mają w twojej sprawie do powiedzenia.
Ja nie wiem kto usunął mu warny z konta, i nadal jestem na nie.
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum