Nick na serwerze : medi
[color=red]Mam lat :[/color] 25
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 8 lat
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem bo : gram na tym serwerku, bedzie juz, z dobry miesiac praktycznie codziennie (razem z zona :)) i niestety czesto widuje sie cziterow, ktorzy sa zmora dzisiejszych czasow (biorac pod uwage fakt, iz moga tutaj grac rowniez nonsteamowcy). Moj staz pozwala mi prawidlowo ocenic czy dany kolega jest "odpalony".
Byłem już adminem na serverach : panowie, mialem swoj serwer wykupiony na 25 slotow (co prawda dawno, ale wciaz wiele pamietam) . Administracja od strony amxa nie jest mi w zadnym wypadku obca. BTW moglibyscie panowie poprawic troszeczke jakosc rozmow na serwerku (kilka prostych komend) a kazdy z nas bedzie zadowolny.
Forma płatności przelew/sms : sms
Poświęcam dziennie grze : zalezy od grafiku w mojej pracy, generalnie od 2 do 5 godzinek, przewaznie codziennie :)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : drugiego takiego mediego nie znajdziecie nigdzie indziej (nawet zrymowalem). Czemu ja ? Mysle ze najmocniejszym moim atutem jest to, co juz napisalem, a mianowicie: staż. Uwazam, ze z pewnoscia bylbym osoba bardzo pomocna dla tego serwerka :).
O sobie mogę powiedzieć, że : powoli koncze pisac to ciekawe podanie, caluje zone w policzek i nie tylko (dla kumatych :D ), otwieram browara i wbijam na serwerek pograc z chlopakami
Dla innych graczy jestem : nie mi to oceniac, niech ktos inny sie wypowie
ps. nie zrażajcie sie tym, iż konto na forum mam dopiero od kilku dni, bo wchodze tutaj (zeby nie sklamac) co kilka dni, ale i tak nikt tego nie sprawdzi ;]
Pozdro piona
Ostatnio zmieniony przez medi 2011-10-22, 21:01, w całości zmieniany 3 razy
Admina dostaniesz testowego, tak jak ja, czy anon, bedzie On na nick, wiec albo nic Jej nie powiesz, albo zbindujesz amx_modmenu pod tajemnym klawiszem.
Wiesz jak to baby w ciazy :D
Jednak ciesze sie, ze osoba mniej do rozkazow oceniania cziterow :D
teraz sam bedziesz dzialac :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum