Nr Użytkownika: 1855 Dołączył: 16 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 2 Skąd: Gdańsk
Post numer: #1Wysłany: 2011-06-25, 15:34 Podanie O ADMINISTRATORA SERVERA
Nick na serwerze : RoZgRzEwKa
Mam lat : 17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : Nie wiem , już nie pamiętam z 5 lat.
Gram na (steam/nosteam) : Only Nonsteam.
Chcę zostać adminem bo : Nudzę się w domu i lubię banować cheatów. Znam się na kodach do tej cudownej gry. Fajny server to jest ale się pieprzy z powodów haków. Dziennie jak nie zobaczę z 3 WH ,to nie poznaje servera.
Byłem już adminem na serverach : Byłem na Zbytownia.pl
Forma płatności przelew/sms : ??? .
Poświęcam dziennie grze : Praktycznie Każdą Wolną Chwilą Próbuje Spędzić Przez CS.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Rozreklamuje sever i wbije go w Top15 Serverów.
O sobie mogę powiedzieć, że : Uważajcie na HeadShoty:)
Dla innych graczy jestem : Bogiem :)
Zacząłem grę na tym servie kilka dni temu i widzę co się dzieje, więc myślę ze będzie potrzebna pomoc przy rozbudowie sieci serverów.
Grasz na serwerze, co daje Ci plusa, z drugiej strony nie dużo piszesz na forum : D, ale z okazji, że brakuje nowych ludzi i chętnych do robienia czegokolwiek jestem na tak :)
Myślę, że Cytrus chciałeś dać ta, więc zmieniam na Tak [2]... Ja jestem na nie... Czym warunkuję? Po pierwsze tylko 2 posty (w tym to podanie), po drugie nonsteam, po trzecie brak skromności sądząc po podaniu i po czwarte; najmniej moim zdaniem cechujące możliwość dostania admina, ale dobrze wpływające na serwer: brak chęci wpłat... Spróbuj mnie do siebie przekonać to dam tak, lecz póki co: nie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum