Post numer: #1Wysłany: 2011-11-02, 20:44 Podanie o administratora [A]r3ha.
Nick na serwerze : [A]r3ha. + ewentualne przeróbki w granicach rozpoznawalności.
Mam lat : 21
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : pare lat... ale z dużymi przerwami :)
Gram na (steam/nosteam) : STEAM 4ever
Chcę zostać adminem bo : Często nie ma żadnego Admina kiedy wchodzą goście co biegają z wiatrówką na speedhacku i aimie i wh - taki przykład, ale ogólnie dlatego, iż są braki po prostu, nie zawsze admin jest na serwerze, a to jest potrzebne, ja gram dość często, nie wyzywam od czitów każdego kto mnie zabije, w rozpoznawaniu cziterów mam dość duże doświadczenie :)
Byłem już adminem na serverach : na serverze kolegi, ale to dawno temu, i to maluki sefverek na 16 osob byl non steam wiec duzo roboty bylo ;p
Forma płatności przelew/sms : przelew
Poświęcam dziennie grze : różnie 2h+ ostatnio 5h+ bo mam duzo czasu.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : sumiennie wypełniam swoje obowiązki i przykładam się do tego co robie
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem osobą dojżałą, chętną do współpracy.
Dla innych graczy jestem : botem do bicia ;D
Najpierw zapraszam do uczestniczenia w życiu forum, daj nam się poznac. Myślę, że dział "Poznajmy się" będzie świetnym początkiem Twojej kariery na forum.
Jestem na Nie, nei szukamy osób, które wpadają po admina.
Najpierw zapraszam do uczestniczenia w życiu forum, daj nam się poznac. Myślę, że dział "Poznajmy się" będzie świetnym początkiem Twojej kariery na forum.
Jestem na Nie, nei szukamy osób, które wpadają po admina.
Hmm, sorry wybacz, ale się z Tobą niezgodzę, gdyż widząc po tym, co się dzieje na serwerze FFA mogę wnioskować, iż więcej powinno się dziać na serwerze jeśli chodzi o pracę administratorską, niż na forum, ale to tylko moje zdanie... choć pewnie zgodzi się ze mną 99% graczy, znających ten problem ;) I tak, masz rację, wpadłem ,,tu tylko po admina" choć to nie wyklucza tego, iż przeglądać forum będę regularnie ;)
//// Oj, faktycznie, przypadkowo się napisało w TP, przepraszam za to, proszę o przeniesienie jeśli można, przysięgam, że chciałem w FFA dać ;P A Ty odrazu już z agresja ziomek ^^.
A potem ty będziesz robił ssy a my będziemy musieli je weryfikować i dawać ub, skoro jesteś chwilowym turystą na forum... Tak jest teraz z każdym test adminem bo uważają ze serwer jest wszystkim, a forum to gówno
A potem ty będziesz robił ssy a my będziemy musieli je weryfikować i dawać ub, skoro jesteś chwilowym turystą na forum... Tak jest teraz z każdym test adminem bo uważają ze serwer jest wszystkim, a forum to gówno
Co ma piernik do wiatraka?
Jak bym cos zobil ( w sensie ban/ssy) to byl bym tym zainteresowany, ale raczej malo osob jest, ktore ssy potrzebuja) :) Pozdrawiam.
[A]r3ha., Po prostu chodzi o to że Nasza sieć to też forum,
Lepiej kogoś ocenić po tym co wnosi po swoich postach,a nie kilku słowach zamienionych na serwerze
Więc daj sie poznać wszystkim bambusom i dopiero staraj się o @
Nie musisz spamować w każdym temacie,ale wypadało by wykazać minimum aktywności
Ostatnio zmieniony przez Anon 2011-11-02, 22:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum