Post numer: #1Wysłany: 2012-01-24, 15:21 Podanie o Admina
Nick na serwerze : Parado[X] .??
Mam lat : 18
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 5lat
Gram na (steam/nosteam) : Steam ,STEAM_0:0:38548351
Chcę zostać adminem bo : Bo spędzam dużo czasu na serwerze i dosyć często wchodzą cziterzy. A ostatnim czasem bardzo rzadko widuję adminów.
Byłem już adminem na serverach : www.pgt-team.pl ale juz tam nie ma serverów do gry.
Forma płatności przelew/sms : Sms
Poświęcam dziennie grze : minimum 4h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : bo dużo gram.
O sobie mogę powiedzieć, że : Mam na imię Bartosz jestem z miasta Piła. Lubie Cs i dobra muze :D
Dla innych graczy jestem : Normalny nie wyzywam , jestem przyjacielski.
przybliżę Wam pewną sytuację która miała miejsce na serwerze
normalny dzień godzina wieczorna, gra ok 30 w tym ja, Paradox i dziadzia ;]
dziadzia wiadomo jest bardzo dobrym plejerem więc bił w głowę wszystko co się rusza, wszyscy byli pod ogromnym wrażeniem w tym również Paradox i od tego zaczął się dialog który już przytaczam
Paradox - ( nie pamiętam dokładnie jak to było) ale podlizywał się dziadzi na temat jego gry
Maxi- patrz go, już liże dupę
Maxi- jebany
dziadzia- hahahahahahahaha
Maxi- Paradox i tak nie dostaniesz admina
Paradox- ale o co Ci chodzi, czy ja w ogóle chcę ?
2-3 dni później, wszystko widać na forum
oczywiście za obrażenie na serwerze zostałem ukarany
zostałem ukarany, dziadzia powiedział że mam być grzeczny i dostałem klapsa w pupkę
Autor postu ustrzelił 6 fragi
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2012-01-24, 20:13, w całości zmieniany 3 razy
hahaahah taka sytuacja byla 2 dni temu. i nie przymilałem sie tylko powiedziałem "Dziadzia ale w tej rundzie ich pocisnołes" wiec nie klam typie... A co nie wolno komuś dobrej rundy w jego wykonaniu pogratulować?? Człowieku zastanów się co mówisz może co?? Może niech się Dziadzia wypowie na ten temat. A i dla czego kłamiesz że zostałeś ukarany za obrażanie jak nie?? I z tego co widzę to ty tu na forum bardzo dobrze liżesz.. o nic piszesz na mnie negatyw..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum