Post numer: #1Wysłany: 2011-09-06, 11:58 Podanie o Admina by ConlAx
Nick na serwerze : ConlAx
Mam lat :16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :uuuuuuuuuuuu chyba z 5 lat
Gram na (steam/nosteam) : nonsteam :p
Chcę zostać adminem bo : Na serwach gra wiele cziterów których trzeba likwidować
Byłem już adminem na serverach : niestety nie, dopiero teraz sie zdecydowałem :)
Forma płatności przelew/sms : Brak, podobno mogę też reklamować serv zamiast płacić
Poświęcam dziennie grze : xD z 2,5 h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem uczciwy, ogarnięty, towarzyski i mam haryzmę :D
O sobie mogę powiedzieć, że : Fajny ze mnie kolo xD
Dla innych graczy jestem : Stanowczy, acz przyjaźnie nastawiony i miły :D
Ogólnie gram dużo na dd2, chociaż niedawno zarejestrowałem się się na tej stronce, bardzo chciałbym zostać adminem. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, i pozytywne głosy :D
____________________ :) - najbardziej popularna minka xD
Lock wielkie dzięki za taki kredyt zaufania, będę musiał trochę poczytać amx bo jeszcze nie byłem adminem na żadnym serwie. Co do płatności tak jak mówiłem właściciel serva powiedział że zamiast płacić moge reklamować serv na innych serwerach i ściągać graczy. :)
Muszę tylko dodać że chwilowo nie mam dostępu do komputera (sprawy rodzinne) ale myślę że w sobotę na pewno się pojawię :)
[ Dodano: 2011-09-06, 12:07 ]
A co do grania to rzeczywiście dużo gram, mam dobrego skilla. Zresztą sam musisz przyznać, że często widzisz mnie na serwie :) No i mam duże osiągnięcia :)
[ Dodano: 2011-09-06, 12:12 ]
Chciałbym się dowiedzieć jeszcze tylko jednej rzeczy, czy jak już będę adminem (oby xD) to czy muszę ściągnąc plugin admina??
ja już swoje powiedziałem we wcześniejszym podaniu. Mimo wszystko jestem na nie, siec to nie tylko serwer, to też jest forum.
żadnych pluginów nie ściągasz, poczytaj tylko na necie komendy amxxa.
i jak już dostaniesz admina (oby nie na razie) nie zbanuj nam całego serwa.
A jak powiem tak, posiedź na forum, ogarnij amxa i wtedy z ręka na sercu dam tak, na razie nie.
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Więc tak, nie mam już bana jakby co xD Ogarniam już amxx i siedze dużo na forum spełniam wszystkie kryteria dotyczące posady admina servera FPScs.net :)
jeśli patrzeć na regulamin to właśnie nie spełniasz... a skoro twierdzisz, że spełniasz tzn, że nie znasz regulaminów, a to świadczy o tym, że tym bardziej nie spełniasz wymogów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum