Post numer: #1Wysłany: 2011-10-11, 20:28 podanie MorfipS
Witam wszystkich. Bardzo proszę o rozpatrzenie podania :)
Nick na serwerze :MorfipS
Mam lat :18
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3 miesiące (ale codziennie :) )
Gram na (steam/nosteam) : Steam
Chcę zostać adminem bo : Często gdy gram duzo osob narzeka na "cziterów" i na brak admina. Myślę że mógłbym pomóc banować/kickować osoby nie zbyt mile widziane na serwerze.
Byłem już adminem na serverach : --
Forma płatności przelew/sms : w razie potrzeby sms
Poświęcam dziennie grze : 3-4 h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : mam chęci
O sobie mogę powiedzieć, że : Mieszkam w Głogowie ( woj. Dolnośląskie) Uczę się w technikum (3 rok). Do elity na serwerze nie należe ale myślę że to nie jest najbardziej potrzebne dla admina.
Dla innych graczy jestem : uprzejmy (staram się ) i pomocny
Na forum sie nie udzielam, ale jeśli zostałbym adminem postarałbym się to zmienic :) Pozdrawiam MorfipS.
Najpierw postaraj się to zmienic, a potem pisz podanie o admina. Zacznij się udzielac na forum, to będę na tak. Zapraszam też do działu poznajmy sie. Nie szukamy osób, które wpadają tylko po admina.
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3 miesiące
Razi mnie to mocno...
Na tau po ponad roku stażu wszyscy ówcześni admini dawali mi nie:)
3 miesiące to chyba troszkę mało, do końca nie oswoiłeś się z grą, wiec wg mnie trudno będzie ci rozpoznać czita, a że multum ludzi na serwerze to płaczki i ciągle spamują @say że ten i ten to czit, to pod wpływem tej presji będziesz wyciągał złe wnioski...
nie zniechęcaj się, graj często, udzielaj się na forum, a co najważniejsze - staraj się łapać cziterów - pisz skargi z demkami itp. Złapiesz kilku to zapomnę, że masz taki mały staż. A na razie close
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum