Nr Użytkownika: 6271 Wiek: 22 Dołączył: 21 Lis 2011 Tematy: 0 Posty: 3 Skąd: Tomaszów maz
Post numer: #1Wysłany: 2011-11-21, 21:07 Podanie MeFs
Nick na serwerze :meFS
Mam lat :21
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ok 4 lat ale miałem teraz5 miesieczną przerwe i zbyt nieogarniam
Gram na (steam/nosteam) :Steam
Chcę zostać adminem bo : poniewaz Jak to Admin powinien pilnowac kultury na serwerze i Wymierzac sprawiedliwe kary za wykroczenia
Byłem już adminem na serverach : tak Byłem Na róznego rodzaju serwerach
Forma płatności przelew/sms :przelew
Poświęcam dziennie grze : okolo 3-4 godzin
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Nie zachowuje sie jak dziecko Które wyzywa i płacze gdy przegra Nie wywyzszam sie jako admin
O sobie mogę powiedzieć, że : Mysle ze kazdy dogada sie ze mną w stu procentach
Dla innych graczy jestem : Miły kolezenski :d
no nie wiem Bo wchodze gram I niedawno dołączyłem i po za tym nie mam 14 lat by grac non stop I dlatego chciałem pokazac sie z jak najleprzej strony :... Anon a ja tez grałem pod innym nickiem Tu iSmin i mam cie w znajo n steam
Ostatnio zmieniony przez meFS 2011-11-21, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
Ja też na nie. Admin musi uczestniczyć nie tylko w życiu serwera, ale także dać się poznać na forum. Budujmy tu jakąś zgraną ekipę poprzez forum, bo nie każdy gra non stop na jednym serwerze. Więc proponuje Ci, dać się poznać na forum, obyć się z całą ekipą, pograć dłużej a wtedy Twoje szanse wzrosną
Powodzenia ;]
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Ostatnio zmieniony przez KmS 2011-11-21, 21:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum