Nr Użytkownika: 6229 Wiek: 29 Dołączył: 14 Lis 2011 Tematy: 0 Posty: 1 Skąd: Ruda Śląska
Post numer: #1Wysłany: 2011-11-14, 11:35 Podanie - Admin
Nick na serwerze :roman armata
Mam lat :29
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :2 lata
Gram na (steam/nosteam) :Steam
Chcę zostać adminem bo :Nie wiem ilu adminów aktualnie zajmuję się serwerem DD2 ale mniemam, że paru. Chętnie wzmocnie szeregi z racji, że odpałów macie tutaj naprawde sporo :)
Byłem już adminem na serverach :ganjaskill.pl , zakladkarny.com ... i głównie na swoich, które zakładałem młodszym pokoleniom.
Forma płatności przelew/sms :preferuje przelew
Poświęcam dziennie grze :2-3 h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :szczerze, to nie jestem tego pewien czy warto mnie wybrać, bo gram u was zaledwie kilka dni a za tym idzie mała liczba głosów na TAK przy moim podaniu czego jestem świadomy. Większość z Was mnie nie zna wiec ciężko dać komuś szanse w ciemno bo takich jest wielu jak wiemy. Chętnie pomogę, jeśli potrzebny jest gracz z pewnym doświadczeniem na tym stanowisku. Także decyzja należy do Was :)
O sobie mogę powiedzieć, że :Mam na imię Wojtek mam 29 lat. CS-em zaraził mnie młodszy brat i tak sobie śmigam pare godzin dziennie głównie dla zabicia nudy kiey mam wolne od pracy. Interesuje się głównie sportem. Moje hobby to modele RC.
Dla innych graczy jestem :zazwyczaj wyrozumiały i grzeczny. Wyjątki są wtedy gdy grają ludzie, którzy niezaznali jeszcze procesu mutacji głosu :) tych bym chętnie powybijał z glocka ;)
ja Cię widziałem :). Spoko osobowość, szkoda że tak szybko na tego admina chciałeś polecieć, pograj trochę (min. 30h na serwerze), udzielaj się na forum. Moje zdanie zawsze się może zmienić, póki co na NIE
Może następnym razem się uda, tym razem niestety nie.
/close
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum