Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : około 6 lat z przerwami ; )
Gram na (steam/nosteam) : steam ! [STEAM_0:1:29316984]
Chcę zostać adminem bo : Gram często na serwerze FPScs only de_dust_2 szczególnie w godzinach wieczornych i nocnych. Chce pomóc utrzymywać porządek na serwerze i godnie reprezentować ekipę FPScs. ;)
Byłem już adminem na serverach: Byłem adminem lecz dość dawno temu i dlatego nazwy serwera już nawet nie pamiętam.
Forma płatności przelew/sms : znajdą się fundusze. : )
Poświęcam dziennie grze : hmm, mogę śmiało powiedzieć ,że w granicach od 1h - 6h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : W cs'a gram jak już wspomniałem bardzo długo, dla innych graczy jestem w miare możliwości miły chyba że ktoś mnie wyzywa od czitów to mogą mi puścić nerwy chociaż staram sie nie wdawać w dyskusje z taką osobą. Z ręką na sercu mogę powiedzieć ,że przez całą moją karrierę w cs'ie nigdy nie grałem na wh czy aimbocie i bardzo to sobie chwale ; )
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem studentem 2 roku Bezpieczeństwa narodowego z Gorzowa Wlkp. Interesuję się sportem jak prawie każdy w moim wieku , szczególnie piłką nożną, (fani Realu mogą mnie nie lubić bo jestem za Barceloną). Interesuje się również żużlem. Lubie imprezować dlatego też ciężko mnie złapać w weekendy. Wyjść na piwko do pubu z kumplami albo na balety to mój żywioł. W sumie to tyle co mogę o sobie powiedzieć w wielkim skrócie.; )
Dla innych graczy jestem : "Chcesz by Cie szanowano? Szanuj innych !" tym sie kieruje. Dlatego też jestem spokojną osobą ,bezkonfliktową : )
PS: Przepraszam za te przerwy ale chciałem żeby moje podanie było czytelne. Pozdrawiam
Zgadza się,na forum jestem od dziś lecz na waszych serwerach gram już dość długo. Zarejestrowałem się w tym właśnie celu by złożyć podanie. Myślę że będe mógł się wam do czegoś przydać . Forum będe częściej odwiedzał w miarę możliwości. Wcześniej nie miałem głowy do tych spraw by sie rejestrować bo miałem ciężką końcówkę 2011 r lecz wszystko powoli się stabilizuje...to tylko tyle chciałem dodać. ; )
Jeżeli grałeś tylko pod nickiem Mdc ! to na razie jestem na nie. Mały staż na serwerze i forum.
EDIT
Na wszystkich nickach łącznie jakieś 18 godzin. Narazie neutral z mojej strony
Ostatnio zmieniony przez Avro 2012-01-02, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum