Zaproszone osoby: 1 Nr Użytkownika: 407 Dołączył: 10 Sie 2008 Tematy: 0 Posty: 23 Skąd: Tczew
Post numer: #1Wysłany: 2011-06-25, 13:42 Kotek Laskotek | Admin
Nick na serwerze : Kotek Laskotek
Mam lat :18
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :4 lata i 11 miesięcy około
Gram na (steam/nosteam) : nosteam
Chcę zostać adminem bo : Zbyt dużo czitów gra na serwerach a zbyt mało adminów jest dostepnych. Gdy gra się już rozkręci a ciężko teraz o to żeby na serwerze grało chociaz 15 osób to przychodzi jakiś neokid na sh/wh etc i psuje całą zabawę.
Byłem już adminem na serverach : FPSproject
Forma płatności przelew/sms : sms
Poświęcam dziennie grze :minimum 4 godziny na pewno grałbym więcej ale przez te boty na hackach nie można-_-
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Dużo gram, zdecydowanie więcej niż pozostali admini, serwer do tego żeby istniał potrzebuje przedewszystkim graczy a teraz o nich ciężko bo serwer jest nowy. Tak jak pisałem gdy zbierze się większa liczba osób przychodzi neokid (czyt. hacker) psuję zabawę i serwer pustoszeje.
O sobie mogę powiedzieć, że : uczciwy, sumienny,
Dla innych graczy jestem : staram się utrzymywać dobre kontakty ze wszystkimi, ale wiadomo że jeśli ktoś przyjdzie i zacznie rzucac obelagmi nie jestem dla niego miły...
Wcale nie chodzi mi tak bardzo o admina, tylko o to żeby serwer się rozkręcił a hackerzy na samym początku skutecznie to uniemożliwiają. Przedewszystkim czysta gra...
Jestem na tak, bo grasz na serwerze, ale również daje Ci kredyt zaufania, bo na forum "nie uczestniczysz", ale rozumiem to, bo ono umarło. Mam nadzieję również, że będziesz wykonywać pracę jaka dostaniesz jako @, a nie jak większość :|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum