Post numer: #1Wysłany: 2011-11-25, 16:04 KLeSzCz - Admin ?
Nick na serwerze : KLeSzCz
Mam lat : 21
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 5 lat sobie pogrywam :)
Gram na (steam/nosteam) : STEAM
Chcę zostać adminem bo : Bo mam dużo wolnego czasu, mogę być przydatny :)
Byłem już adminem na serverach : h@ sieci ( 11k użytkowników ) szczerze to nie wiem na ilu, już nie pamiętam.
Forma płatności przelew/sms : Może być i przelew
Poświęcam dziennie grze : Kiedyś po 16h :) teraz 6-7h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Bo znam się na tym ( tak mi się wydaje :D )
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem miłym człowiekiem, nie obrażam innych.. nie lubię chamstwa, lubię się pośmiać.. bo przecież CS to zabawaw.
Dla innych graczy jestem : Uprzejmy, chętnie pomagam :)
Tak wiem, mam 3 posty... i mało przegrane :) Lecz jak będzie jakiś temat w którym będzie się można wypowiadać, chętnie to uczynię ;)
Ale do odważnych świat należy, pozdrawiam .
Ostatnio zmieniony przez Kleszcz 2011-11-25, 16:35, w całości zmieniany 1 raz
Hmmm ja jestem na tak. Ale!!! skoro grasz po 6-7 godzin na dzień to tylko 3 dni byłeś na only DD2 to wszystko nam mówi przegrane 17 H. http://www.gametracker.co...z&Search=Search , popracuj nad tym :D
Dlaczego uważasz, że mam wyjebane?
Bo napisałem na SB, że koleś ma czity.. a później nie odpisałem Ci na serwerze który? Przecież logiczne, że jak bym widział czy coś do mnie piszesz, to bym odpisał
Bo przecież było tylko 25 graczy i tylko ja widziałem kto ma?
Jak każdy kolesia cisnął?
Troszkę śmierdzi mi tu fochem ;)
Nie ogarniam? Nie raz pisze na adminowskim o moich podejrzeniach w sprawie cziterów, do tej pory bezbłędnie. Nikogo nie obrażam, staram się ogarniać ludzi obrażających się :)
Sądzę, że wcale mnie nie znasz i pochopnie wyciągasz wnioski. Ale ok, teraz będę bacznie przyglądał się Twojej pracy na serwerze i zacznę brać z Ciebie przykład mentorze. ;]
Pozdrawiam.
Ps Fast - 6-7h ogólnie, nie tylko na tym serwerze :)
Ostatnio zmieniony przez Kleszcz 2011-11-28, 11:32, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum