Nr Użytkownika: 1850 Wiek: 16 Dołączył: 16 Mar 2009 Pomógł: 1 raz Tematy: 0 Posty: 344 Skąd: Osie
Post numer: #1Wysłany: 2011-07-06, 20:44 Kali aka Anonymous | Uliczny Opryszek
Nick na serwerze : Kali/Anonymous | Uliczny Opryszek
Mam lat : 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : długoo :P
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem bo : Serwer się rozkręca i ktoś musi strzec porządku.
Byłem już adminem na serverach : fpscs.net [dr], fpscs.net [war3], fpscs.net [zm], dodatkowo posiadałem przez jakieś 4 miesiące dwa własne serwery...
Forma płatności przelew/sms : raczej sms
Poświęcam dziennie grze : różnie to bywa
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Nabrałem doświadczenia, pokory, ale mam zapał by poświęcić swój czas na pilnowanie porządku
O sobie mogę powiedzieć, że : może nie jestem najlepszym graczem, ale za to potrafię odróżnić czita od skilla...
Dla innych graczy jestem : Nie mnie to osądzać
Twoja forma pomocy FPS-owi w tej chwili jest mała, należysz do grupy FPS, a z reklamą się nie kwapisz (nie mówię, że w cale nie robisz), ale takie udawane robienie czegoś mnie nie przekonuje. [30.05.2011- 5.06.2011] - ostatnia praca?
Wstawiłeś ostatnio demka na 4 czitów - dobrze to na +.
Kolejna sprawa, że masz niezłą przepaść na forum od października do maja...dla mnie znowu na minus.
Jako, że mało kto robi coś, daje Ci tak, bo jesteś jednak w tych nielicznych, którzy chociaż "próbują?"
Na serwerze FFA jest dość spory syf w tej chwili. Dzieci drą się przez mikro, pełno cziterów i wyzwisk. Kaliego widzę bardzo często na serwerze. Grałem z nim jeszcze na starym fpsie. Był ogarniającym adminem. Jestem na tak :P
Tak [2]
Nie [0]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum