Post numer: #1Wysłany: 2011-09-07, 19:10 Fast` na Admina
Nick na serwerze : blaa blaa
Mam lat : blaa blaa
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : blaa blaa
Gram na (steam/nosteam) :stim blaa blaa
Chcę zostać adminem bo : blaa blaa
Byłem już adminem na serverach : blaa blaa
Forma płatności przelew/sms : blaa blaa
Poświęcam dziennie grze : blaa blaa
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :blaa blaa
O sobie mogę powiedzieć, że : blaa blaa
Dla innych graczy jestem :blaa blaa
Gram w Cs 1.6 od ponad 4 lat. A mam ich 19. Nie lubię zmieniać nicków, gram pod nickiem k.. Dawniej rozpoznawano mnie jako Fast`. Chcę zostać adminem, ponieważ z nudów wchodzę na zaje**sty serwer FFADD2 i nieraz mi się coś nie podoba, poza tym znam milą atmosferę teamu fps`u. Byłem tutaj adminem na Only HS, DeathRun i GG DM. Poza tym adminowałem na innych serwerach amx jest mi znany, wręcz wzorowo. Chętnie będę wspierał fps reklamą i sms. Dziennie poświęcam grze od 1.5h do 12 h :). Jestem pewien, iż warto mnie wybrać bo jestem zdecydowanym playerem z dużym stazem i rozsądnym człowiiekiem. Lubię football. Chodzę na silownie (lubie kogmuś doje**ć, często się nie udaje) :D Dla innych graczy jestem miły i wyrozumialy, tolerancyjny (lubię murzynów).
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego Podania
On na adma? HAHAHAHHAHAHA, ludzie ogarnijcie sie, ziomek rpawie nie gra,a po za tym to jest jakis dzieciak co spamuje jakies pierdoly zalosne w stylu ,,przyszedl fast krol minety" wszystkich od czitow jezdzi, lol WY TU MACIE ELEKCJE NA ADMA JA PIER**** HAAHAHAHAH
///////anon
boli bardzo chociaż swoje posty ocenzurować?
Ziomus, ale ja sie nie myle, ze raportuje nie znaczy ze reportuje falszywki ;) [p za ty mcxzesto] po reporcie gosciu wychodzi jak ktorys z was wychodzi na specta, akze ogarnij sie, a p oza tym wlansie an servie napeirdala od 20 minut cziter co nicki zmienia i na speedhacku lata pozdro, jesli fast zostanie admem, to te servery schodza na mega psy, gosciu nawet w tych paru zdaniach najebal bledow ze szok ;) Pozdrawiam. nie wypelnil ankiety.
/////Anon :)
a ty ile błędów zrobiłeś w swoim poście ? 10?
weź już nie rób scen fast ma już admina jakbys nie zauważył,
Wymien bledy czlowieku?To, ze nie uzywam polskich liter nie uwaza sie za blad, tak samo przestawienie literek przy szybkim pisaniu ... omg... Czy Ty masz musk? ^^ Po servie napeirdala ziomek na spid haku a Ty tu takie bzdury napierdzielasz :) Pozdro z takimi admami ;o
////
Cytat:
[p za ty mcxzesto]
akze
Cytat:
- potrafisz czytac? To nei blad jak szybko piszesz bosz.
tyle w tym temacie,nie udzielaj sie sfochowales sie na caly swiat bo nie dalismy ci admina?
pozdro z takimi ludźmi, znowu dostane - bo nie umiem sie opanowac jak dzieci głupoty piszą
nie nei sfochalem sie, po prostu ten debil nie powienien miec adma i tyle chlopie, ogarnij.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum