Nick na serwerze : cinkov
Mam lat : 21
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2 lata
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem bo : zależy mi na dobru innych graczy w tym i swoim, z tego co widze adminów nie jest tu dużo, a są sytuacje że braknie jakiegoś i cały serwer długo oczekuje na spec żeby w końcu pograć w spokoju gdy cziter bezkarnie "gra"
Byłem już adminem na serverach : sieczkarnia (7 miesięcy)
Forma płatności przelew/sms : obojetnie
Poświęcam dziennie grze : w przedziale od 1 do 5 godzin
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : mam duże doświadczenie w adminowaniu, jestem online w godzinach rannych i południowych, kiedy reszta aministracji pracuje lub jest w szkole, co do udzielania się na forum myślę, że superposterem nie jestem ale wszystko zawsze można nadgonić
O sobie mogę powiedzieć, że : mieszkam w Poznaniu, spray Kolejorza może kojarzycie z gry Dla innych graczy jestem : taki jacy oni są dla mnie
jestem na nie, ale zmienie swoje zdanie jesli podasz inny powod dlaczego chcesz byc adminem.
Powiem Ci, ze przy kazdym podaniu jak czytam, ze malo adminow, nigdy ich nie ma.. , pelno cziterow, to stolec naciska.
Daj powod, ktory mnie przekona stary, troche sie wysil.
Daj powod, ktory mnie przekona stary, troche sie wysil.
Tutaj już nawet wysiłek nie pomoże.
Przykro nam, może następnym razem.
/close.
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum