Temat podobny do tego o browarach, w skrócie: piszcie jaką wódkę lubicie pić, jakiej nie lubicie i które marki konkretnie polecacie z małym uzasadnieniem.
Zaczynam:
Ulubiona wódka w pryzmacie porównania Jakość/Cena to Żubrówka Biała za około 20zł. Z droższych trunków wiadomo - Finlandia i Absolut.
Nie polecam wszelkich wódek poniżej 15zł, oraz wynalazków typu Starogardzka, Absolwent, Bols (dobry jedynie do robienia drinków), Żołądkowa Gorzka De Luxe (kiedyś była dobra, teraz nie da się jej pić) czy też 1906.
Miałem się uczyć, ale jakoś nie umiem^^ wiec napisze co nieco.
Ja od hmmm... 2 lat wódki nie piję. Czystej. Odwiedzałem raz w KRK ziomków, mieliśmy tam takiego mixa, że struty chodziłem do późnej godziny dnia następnego;d
od tamtego dnia czystej unikam z tego względu że mi już po prostu nie smakuje. Jakaś cytrynówka, Tequila, wiśniówka Soplicowa podchodzi jak miodzik, ale niestety czystej w większej ilości nie przełknę:p Toast tylko przejdzie i tyle. Uważam, że jak pić to ze smakiem Więc pije rzeczy, które mi smakują.
Ogólnie nie spijam się, więc ma dla mnie znaczenie to co piję. Nie jestem typem człowieka (już:P), który na początek pije Finlandię, a potem wali Starogardzką czy inne badziewie, bo i tak już nie czuje co pije;d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum